I denne uge er der omsider biografpremiere på en af årets mest ventede film, “X-Men: Days of Future Past” – den efterhånden syvende spillefilm om Marvels magtfulde mutanter.
En af dem er den nærmest udødelige og evigt sammenbidte Wolverine (Hugh Jackman), som i filmen tager tilbage i tiden til 1970’erne for at ændre tidens gang, så alverdens mutanter ikke bliver dræbt af mægtige megarobotter i fremtiden.
Filmz TV rejste for nylig til London for at tale med to af filmens stjerner: Skotske James McAvoy (“X-Men: First Class”), som spiller den unge Professor X, samt selveste Hugh Jackman, som i dén grad var i hopla.
Føler Jackman, at den ultimative Wolverine-film stadig mangler at blive lavet? Var det svært for McAvoy, som er en trofast trekkie, at spille over for Patrick “Jean-Luc Picard” Stewart? Og hvad sagde Jackman til vores lille aprilsnar? Få alle svarene i dagens Filmz TV!
#21 The Insider 10 år siden
#20, cool, tak for heads up! :-)
#22 Slettet Bruger [2501199400] 10 år siden
Jep, det er en forholdsvis billig løsning, den koster omkring 75 kr. der, hvor man skal give 160 kr. hos Faraos og Fantask for en paperback, eller 320 kr. for en hardcover. :)
#23 Stilund 10 år siden
både Faraos, comixology og fantask er gode bud. Har heller ikke læst Days of future past, men er det i samme stil som Edderkoppen:Kragesagen (3 alt for fede bind)?
#24 Kviesgaard 10 år siden
Personligt finder jeg det lidt svært, at give et fyldestgørende svar på det spørgsmål. Edderkoppen: Kragesagaen er for mig at se en mere personlig historie, som et eller andet sted dybest set handler om to mænd på kollisionskurs mod hinanden.
Tag ikke fejl. Kragesagaen er bestemt noget af det bedste jeg har læst af dansk marvel-udgivelse.
Days of Future Past derimod er det hersens dystopiske fremtids-scenarie ( med tryk på dystopisk ). Genlæste den danske udgivelse i går ( Projekt X no. 10/85 ) og må ærligt indrømme, at der var passager i den gamle historie, der rent faktisk rørte mig på det følelsemæssige plan.
X-MEN: Days of Future Past ( tegneserien ) er bestemt ( efter min opfattelse ) noget af det bedste, X-MEN har at byde på. Selv med 33 år på bagen.
Håber mit svar giver nogenlunde mening.
#25 Stilund 10 år siden
Jo bestemt, jeg troede bare DAys of future past var en længere historie over flere bind, som krage sagaen.
#26 Kviesgaard 10 år siden
X-MEN: Days of Future Past er kort og stramt fortalt, uden overflødig fedt. Noget der kan være svært at opdrive nu om stunder.
#27 Slettet Bruger [2501199400] 10 år siden
Man skal bare gå uden om DC og Marvel, så er der masser af eksempler, hvis vi taler tegneserier. :)
#28 Kviesgaard 10 år siden
Der ligger mit store problem nok. Det er som udgangspunkt de to ( DC og Marvel ) jeg primært går efter, når jeg f. eks. slår et smut forbi Fantask.
Er der nogle titler, du vil anbefale?
#29 Slettet Bruger [2501199400] 10 år siden
Ed Brubaker, som du måske kender fra diverse DC- og Marvel-serier, arbejder på en serie ved navn "Fatale", der snart afsluttes. Det er en noir-inspireret krimiserie med lidt overnaturlige temaer.
Mark Waid og andre har haft fingrene i The Rocketeer og der findes en del gode, afsluttede historier i det univers, herunder en herlig historie, hvor han og The Spirit arbejder sammen.
"47 Ronin" af Stan Sakai og Mike Richardson - tegneserieudgaven af den klassiske legende, den er virkelig fed og ret flot.
Parker-serien, som filmen "Payback" bl.a. er baseret på, er blevet fortolket af Darwyn Cooke og Richard Stark. Jeg har kun læst den første af dem, men den er ret fed.
"Saga" af Brian K. Vaughan og Fiona Staples - noget af det bedste sci-fi/fantasy i nyere tid og virkelig flot tegnet.
"The Manhattan Projects" af Hickman og Pitarra - navnet siger lidt om hvad man kan forvente sig, men dette er en fucked up udgave af vores verden, hvor alle de store videnskabsmænd er lidt mere skøre end god er og de kommer op imod rumvæsner bl.a.
Skal vi nappe lidt DC og Marvel:
Den nuværende Batman-serie af Snyder og Gapullo. De to første paperbacks er en afsluttet historie "The Court of Owls" og "The City of Owls", der dykker ned i Gothams historie. Hvis man vil have lidt mere af historien, kan man også nappe Nightwing-serien, der foregår sideløbende - jeg har ikke selv læst noget af den og man kan godt undvære den del.
"Daredevil" af Mark Waid - tegnestilen og farvelægningen er superfed, historierne er gode og foregår mere på gadeplan, end man er vant til.
"Hawkeye" af Matt Fraction - noget af det bedste fra Marvel i årevis. Superfedt tegnet og farvelagt, det er næsten popart. Serien er også meget mere på gadeplan og beskæftiger sig med hvad en normal mand, der også er superhelt og har været oppe mod kæmpestore trusler, sammen med The Avengers, gør når det er hverdag.
"Before Watchmen" - jeg regnede faktisk med, at det ville blive lort, men den lærke hardcoverudgave med "Minutemen" og "Silk Spectre" kan i dén grad anbefales. Lækre billeder og gode historier, der udvider Watchmen-universet. Så man kan selvfølgelig diskutere om det bør udvides, men jeg er stor fan af Amanda Conner, så jeg måtte lige checke dem ud.
#30 Stilund 10 år siden
Jeg ville klart anbefale "The Preacher", lavet af Garth Ennis og Steve Dillon. En serie som jeg ikke fatter er blevet filmmatiseret. Der har dog været snakket om at man ville lave en Tv-serie men ved ikke om det overhovedet bliver til noget. Men Læs den, den er både sjov, genial og virkelig vane dannende. ;-)