I denne uge er der omsider biografpremiere på en af årets mest ventede film, “X-Men: Days of Future Past” – den efterhånden syvende spillefilm om Marvels magtfulde mutanter.

En af dem er den nærmest udødelige og evigt sammenbidte Wolverine (Hugh Jackman), som i filmen tager tilbage i tiden til 1970’erne for at ændre tidens gang, så alverdens mutanter ikke bliver dræbt af mægtige megarobotter i fremtiden.

Filmz TV rejste for nylig til London for at tale med to af filmens stjerner: Skotske James McAvoy (“X-Men: First Class”), som spiller den unge Professor X, samt selveste Hugh Jackman, som i dén grad var i hopla.

Føler Jackman, at den ultimative Wolverine-film stadig mangler at blive lavet? Var det svært for McAvoy, som er en trofast trekkie, at spille over for Patrick “Jean-Luc Picard” Stewart? Og hvad sagde Jackman til vores lille aprilsnar? Få alle svarene i dagens Filmz TV!Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Ulver 9 år siden

Haha elsker dine sketches! :D Han improviserede da vidst lige pænt godt, eller missede jeg noget? :) Vidst han fx godt at han skulle sige "I don't believe you man!" og "get out of here!", eller var det improv? :)

Gravatar

#2 Kviesgaard 9 år siden

For at undgå spoilere, så venter jeg med resten af indslaget, til efter jeg har set filmen.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 The Insider 9 år siden

#1, oh yes, det var ren improvisation! :-) Derfor var det også vildt fedt, at han selv tog initiativ til at rykke frem i stolen og komme nærmere. Ligesom Hemsworth også improviserede alle replikkerne til "Thor"-sketchen i sin tid. Australiere FTW!

#2, bare rolig - der er ingen nævneværdige spoilers overhovedet :-)
War. War never changes.
Gravatar

#4 JesperW.Lindberg 9 år siden

Kvalitet som altid!
Gravatar

#5 Dolle19 9 år siden

Kvalitet interview for os nørder :)
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#6 Kyllingebenet 9 år siden

Nice interview, begge virkede ret sympatiske og ikke mindst imødekommende. Men hvem er hende damen man hører snakke på et tidspunkt? Det virkede som om hun prøvede at afbryde i starten, eller tager jeg fejl? Og har du oplevet, at nogen bare gerne ville have interviewet overstået? Men mega fedt interview!
Mental striptease..
Gravatar

#7 The Insider 9 år siden

#6, det var blot en pressedame i lokalet, som sagde, at nu var begge kameraer parate (hvilket det egentlig havde været i noget tid, eftersom de havde optaget alt det foregående :-)). Der sidder altid minimum én PR-person i lokalet bag den, man interviewer, og som viser dig med fingrene, hvor meget tid du har tilbage. Ingen af dem har afbrudt direkte - de begynder bare at svinge med fingeren, når det er tid til at runde af :-)
War. War never changes.
Gravatar

#8 TP-DK 9 år siden

"He's a trekkie"
"Of course it's tricky" :P

Fede interviews! Hvordan kan det egentlig være du ikke blev filmet under James McAvoy interviewet? Det får det lidt til at virke som om du ikke er i samme lokale.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#9 Riqon 9 år siden

Synes virkelig det er fedt at Mr. Jackman tager den så langt med sin truende adfærd og sit "wanna get out of here?" :) De der ekstra par sekunders improvisation gør det altså lige en tand bedre! I stedet for at han afbryder spøgen og spørger "did you get it?". :p
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 Stilund 9 år siden

Igen fedt interview, Jonas du er total sej. ;-)

Skriv ny kommentar: