Fire nye filmklip fra “Watchmen” er blevet udsendt og kan alle ses her.

I det ene af klippene, “Attention Citizens”, ses Komikeren og Nite Owl II, som møder en flok vrede mennesker, der ikke bryder sig om heltene længere.

De andre filmklip – “Warning Your Fist”, “A Good Friend” og “Rooftop Rescue” – viser bl.a. en konfrontation mellem de tidligere kollegaer Rorschach og Nite Owl II og en diskussion mellem Nite Owl II og Ozymandias om muligheden for atomkrig.

“Watchmen” finder sted i et alternativt 1985, hvor en lov bliver vedtaget mod kostumeklædte helte, der indtil da ellers har været en del af hverdagens samfund i USA.

Filmen, som er instrueret af Zack Snyder, får dansk premiere 20. marts.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 theassociate 13 år siden

Det er ærgeligt at de mener der skal så mange klip ud fra filmen for at bygge en hype op. Det virker tværtimod stik modsat IMO.
Gravatar

#2 filmz-Seldrup 13 år siden

Jeg kun tjekket de trailer ud der er kommet til filmen, for netop ikke og ødelage mine forvetning
Gravatar

#3 Petrescu 13 år siden

Jeg ser frem til denne film og alt det der. Men jeg er ganske enig i at nu må denne overeksponering af Watchmen stoppe. De bryder filmen op i små bidder og så kan man samle fragmenterne indtil man skal se den i biografen. Jeg springer over og venter til jeg kan se filmen i sin helhed.
Gravatar

#4 Casanova_Frankenstein 13 år siden

Ja, det er da heldigt at man selv bestemmer om man vil se dem.
What kinda crazy man blows up a crazy house?
Gravatar

#5 Kaizer Soze 13 år siden

Lige præcis...

Ikke fordi der er noget i vejen for at ligge alle filmklip online her. Tværtimod.
Men jeg vælger også at undlade at klikke dem.

Jeg har for længst set nok til at jeg helt sikkert skal se den i biffen! :-P
Faktisk er det den næste film jeg glæder mig RIGTIG meget til at se i biffen!
Dernæst; Wolverine og Terminator ;-P
Gravatar

#6 evermind 13 år siden

Det ser godt ud. Især kunne jeg godt lide scenen med Nite-Owl II og Rorschach.

Jeg synes til gengæld, ham der spiller Ozymandias mumler fælt ... :S
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#7 Patriarch 13 år siden

Hmmmm... virker lidt stil over substans, og lidt... distanceret. Sammenligner man f.eks. med det første klip fra The Dark Knight som var Jokerens party crash. Den scene kunne man mærke... synes ikke jeg kan sige det samme om disse.

Men ok...
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#8 The Dark Knight 13 år siden

Can't wait!
Gravatar

#9 Outbound Sith 13 år siden

#6 Yikes! Du har helt ret. Adrian Veidt lyder som om han lige har fået en bedøvelse hos tandlægen.

Jeg krydser fingre for, at det bare er kompressionen af videoen, der har forringet lydsiden.
Men jeg er også lidt nervøs for den megen brug af slo-mo (selvom det var forventet), og at de tilsyneladende lige har tweaket action-elementet lidt op i forhold til forlægget... :-/
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#10 evermind 13 år siden

Jeg hører så til dem (hvis der findes andre?), der bifalder slo-mo-effekten som anvendt i 300 og, umiddelbart, også her, i det mindste når vi taler tegneseriefilmatiseringer.

Rent æstetisk klæder det kategorien godt, idet den på en eller anden måde giver følelsen af at fange en række øjebliksbilleder, som jeg netop er, hvad tegneserier er. Det giver mulighed for en vis dvælen ved billedet, selv når (eller især når) begivenhederne tager fart, i modsætning til shaky cam-teknikken.

I tegneseriens fortælleform anvender man eksempelvis, modsat, mange billeder til at vise den samme ting (f.eks. en række rammer med en person, der forbliver ubevægelig for i den sidste af disse at komme med en udtalelse), når det f.eks. skal illustrere en tænkepause, en reaktion, der lader vente på sig el. lign.

Med Snyder bag 300-filmatiseringen også, vil det være oplagt for mange at associere til denne, når de ser Watchmen, og de, der fandt denne for overfladisk og indholdsløs, vil muligvis ikke være vilde med disse genkendelser. Jeg tror dog, at hurtige klip, shaky cam osv. havde genereret lige så stor bekymring eller utilfredshed og sikkert var blevet betragtet som en MTV-agtig forfladigelse af det indhold, tegneserien er så rig på. Jeg ved i hvert fald, at jeg foretrækker den nuværende visuelle tilgang.

Som Patriarch er inde på ovenfor, kan nogle af disse klip ved eftertanke faktisk godt virke en smule distancerede. Jeg synes til gengæld, det har hjulpet på det med de seneste klip, der er kommet op, hvor især The Comedian gør det godt.
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"

Skriv ny kommentar: