Filmmagasinet Empire kan på deres hjemmeside eksklusivt fremvise to nye figurplakater til Warner Bros. Pictures’ stort opsatte filmatisering af Frank Millers tegneserie-epos “300”.

Gerard Butler spiller hovedrollen i filmen, som instrueres af Zach Snyder. David Wenham (“Ringenes herre”), Dominic West (“Mona Lisa Smile”), Rodrigo Santoro (“Love Actually”, “Charlie’s Angels: Uden hæmninger”), og Lena Headey (“Brothers Grimm”) er også på rollelisten.

“300” handler om slaget ved Thermopylae i år 480 f.Kr., hvor den spartanske konge med kun 300 tapre krigere holdt den 150.000 mand store persiske hær i skak ved et snævert pas.

Filmen får biografpremiere herhjemme 30 marts.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 nerdalmighty 15 år siden

Det er snart mange nyheder om plakater til "300". Kunne de ikke snart få losset filmen af sted, det er om noget væsentligt mere interessant.
Bøgerne.dk - Danske boganmeldelser på nettet
Gravatar

#2 filmz-Oddj0b 15 år siden

#1 det er fuldstændig ligesom at skrive opgave, man ved godt at den opgave bare skal skrives, men alligevel sidder man og fetter rundt med forside og design.
>>>------------------------>
Napoleon Dynamite
Gravatar

#3 loki 15 år siden

lol
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 filmz-xlarti 15 år siden

Hvis der er nogen der slår en prut på settet af 300 vil jeg vide om det! Fandme lang tid siden at en film har fået mig så hyped!
Nu venter jeg bare på at man ka bestille de plakater et sted!

Skriv ny kommentar: