Første billeder fra animationsfilmen “Mary and Max”

De fem første billeder fra den kommende animationsfilm “Mary and Max” er blevet udsendt af Icon Entertainment International. Billederne kan ses i filmens galleri.

“Mary and Max” omhandler pennevenneskabet mellem to meget forskellige personer: Max Horowitz, en 44-årig overvægtig mand med Aspergers-syndrom, der lever i New York, og Mary Dinkle, en 8-årig buttet pige fra en forstad til Melbourne.

Philip Seymour Hoffman har lagt stemme til Max, og Bethany Whitmore og Toni Collette har lagt stemmer til henholdsvis en yngre og ældre version af Mary. Eric Bana og Barry Humphries (bedre kendt som Dame Edna) har derudover også lagt stemme til filmen, der er blevet valgt som dette års åbningsfilm på Sundance-festivalen, der starter på torsdag.

“Mary og Max” er instrueret af Adam Elliot, der i 2003 vandt en Oscar for bedste animerede kortfilm for “Harvie Krumpet”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 fatcat 15 år siden

damm - fik lige et flash-back til DSB-Harry da jeg så billedet i nyheden :)
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#2 wimmie 15 år siden

Vi må da ikke håbe at den tager et "Hard candy"-turn?(Or do we.....? ;P )
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#3 filmz-Koger 15 år siden

Emnet den omhandler virker ret stenet, men man kan sikkert få noget sjovt ud af det alligevel. Animationsstilen virker ret cool:)
www.bliza.dk <-- Personlige hjemmesider er jo bare hygge :p

Skriv ny kommentar: