De første officielle billeder fra Michael Manns (“Heat”, “The Insider”) kommende gangsterfilm “Public Enemies” med Johnny Depp og Christian Bale i hovedrollerne er blevet trykt i magasinet Empire og kan desuden ses online hos WorstPreviews.

Filmen handler om, hvordan FBI-agenten Melvin Purvis (Bale) forsøgte at fange den notoriske bankrøver John Dillinger (Depp) og hans medsammensvorne Baby Face Nelson og Pretty Boy Floyd, da den organiserede kriminalitet i 1930’erne havde nået ufattelige højder.

På rollelisten ses desuden Channing Tatum, Billy Crudup, Giovanni Ribisi, Leelee Sobieski og Marion Cotillard.

Filmen har dansk premiere 3. juli.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#11 Kruse 15 år siden

Jeg havde næsten glemt alt om denne film, men de her billeder har da fornyet min interesse. Det er i hvert fald en film som jeg vil se frem til.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#12 cansi 15 år siden

ja jaa jaaaa, kom så... Nu går der forhåbelig ikke lang tid før en trailer kommer... glæder mig helt sygt.
Gravatar

#13 BN 15 år siden

Den glæder jeg mig til! Mann is the man!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#14 Michael Andersen 15 år siden

Damn. Så lige at Michael Mann har lokket Elliot Goldenthal tilbage. Han har ikke lavet noget filmmusik i over 5 år (med undtagelse af lidt assistance til fru Goldenthals "Across the Universe"). "Heat"-kombinationen Mann og Goldenthal sammen i en gangster-film. Det kunne der godt komme noget cool kick-ass musik ud af. Uh nu glæder jeg mig endnu mere til filmen :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#15 holddakæft 15 år siden

Det skal nok blive godt at se deep spille med i en anden film end pirat eller en Tim Burton film
Gravatar

#16 Feodora 15 år siden

Har ikke store forventninger til filmen, lidt for meget tyder på endnu en omgang overfladisk sommer lockbuster. Men jeg regner med at se den, om ikke andet så for at se Depp lave noget andet før han igen vender snuden hjem til Disney for at spilde sit talent på endnu en tåbelig Pirate sequel, en latterlig western og tåbelige animation film.
Se så at få lavet nogen ordetlige film der er værd at se på Depp!!!
I have amnesia and deja-vu at the same time: I think I've forgotten this before.

Say no to Pirates 4!

Gravatar

#17 BN 15 år siden

#16:

lidt for meget tyder på endnu en omgang overfladisk sommer lockbuster


Hvad er det der tyder i den retning? Hvad tænker du konkret på? ... Så vidt jeg ved, har der ikke engang været en trailer endnu.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#18 Feodora 15 år siden

#17. Jeg har læst manus og der var en test screening for ikke så lang tid siden og reaktionerne var ikke gode. Mit indtryk efter at have læst manus er at de´t virker som en noget overfladisk gang action. Ihvertfald var figurene ret en-dimensionelle og historien var lidt tynd.
(Der skulle komme en trailer til jul)
I have amnesia and deja-vu at the same time: I think I've forgotten this before.

Say no to Pirates 4!

Gravatar

#19 BN 15 år siden

#18:

Ingen gode film har nogensinde udelukkende fået gode reaktioner fra de første publikummer, uanset om det var ved en test screening eller en egentlig biograf-premiere.

Jeg bryder mig ikke om test screenings. Jeg synes, at manuskriptforfattere og instruktører skal forblive tro mod deres oprindelige vision. Det andet der med "Hvordan synes I, den her film skal slutte?" (eksempelvis) finder jeg absurd. Selvom jeg ikke kan lide visse ting i en given film, betyder det ikke, at jeg drømmer at få lov til at påvirke nogen filmskaber til at lave sine film efter diktat fra MIG!

Om nogle figurer i en film er en-dimensionelle eller ej, afhænger af øjnene der ser. Og uden en trailer til at give mig indtryk af, hvordan ordene på papiret (manuskriptet) virker overført, når de er overført til levende billeder og givet i hænderne på nogle af verdens bedste skuespillere, så finder jeg ikke grundlag for nogen forhåndsdom mht. 'Public Enemies'.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#20 Feodora 15 år siden

#19.

Du kommer med nogle gode pointer, det må jeg give dig. Og selvfølgelig er der en chance for at PE bliver en god film.Jeg må dog sige at jeg er en pessimist af natur og min tiltro til Depp er faldet gevaldigt i de senere år og især efter at han har solgt ud til Disney.
Synes at han, med undtagelse af Sweeney Todd, ikke rigtig har lavet noget godt siden 2003 og desværre ser tildensen, i mine øjne, ud til at fortsætte. Det er en skam for manden er dygtig men pengene må trække mere end en et godt manus.
Man må jo bare håbe at hans karriere og ry ikke kommer til at lide for meget under hans "ægteskab" med Disney.
I have amnesia and deja-vu at the same time: I think I've forgotten this before.

Say no to Pirates 4!

Skriv ny kommentar: