FilmDistrict har udsendt to nye billeder fra sci-fi-actionfilmen “Looper”, der viser den ene af filmens to hovedrolleindehavere, Joseph Gordon-Levitt.

Se billederne her.

“Looper” omhandler en fremtid, hvor tidsrejse er blevet gjort muligt. Mafiaen har i denne fremtid set brugbarheden af tidsrejse til at få likvideret folk, hvor de sender dem tilbage til fortiden til en lejemorder, der står og venter på at kunne skyde deres ofre. Gordon-Levitt spiller en af disse lejemordere, der en dag står med et aldeles hårdt valg, når personen, han skal slå ihjel, pludselig er hans fremtidige selv.

Gordon-Levitt og Willis spiller henholdsvis den yngre og ældre version af hovedpersonen, mens også Emily Blunt, Paul Dano og Jeff Daniels medvirker i filmen, der er instrueret af Rian Johnson (“Brick”).

Willis og Gordon-Levitt rejser frem og tilbage i tiden i danske biografer 4. oktober, hvor “Looper” har premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Moog 12 år siden

Ja det var da et hårdt valg, "skal jeg slå mig selv i hjæl"? tid til tænkeboks...
Moderne sci-fi er nu så eftertænksom :)
Gravatar

#2 frankdrebin 12 år siden

Første kig på Joseph Gordon-Levitt i sci-fi-actionfilmen "Looper"
skrev:
Gordon-Levitt og Willis spiller henholdsvis den yngre og ældre version af hovedpersonen, mens også Emily Blunt, Paul Dano og Jeff Daniels medvirker i filmen, der er instrueret af Rian Johnson ("Brick").

Willis og Gordon-Levitt rejser frem og tilbage i tiden i danske biografer 4. oktober, hvor "Looper" har premiere.


Der står ikke noget om hvilken "Willis" det er! :) Selvom man nok selv kan regne ud at det er Bruce Willis der snakkes om, nævnes han ikke med fornavn i nyheden..

Det kan selvfølgelig diskuteres om det overhovedet er nødvendigt, ligesom man godt hvem man snakker om når vi snakker om hans "kammerater" Stallone, Norris, Schwarzenegger etc. ;)
Gravatar

#3 elwood 12 år siden

"Looper" omhandler en fremtid, hvor tidsrejse er blevet gjort muligt. Mafiaen har i denne fremtid set brugbarheden af tidsrejse til at få likvideret folk, hvor de sender dem tilbage til fortiden til en lejemorder, der står og venter på at kunne skyde deres ofre.

Så Mafia'en kidnapper deres fjender sender dem tilbage til fortiden, hvor de så blir likvideret af en lejemorder.

Hvorfor ikke blot dræbe dem i nutiden? oh well sikker på en trailer kan sælge det bedre for mig, end når jeg læser teksten.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 the_paki_don 12 år siden

JGL er awesome.

#1

Jeg synes da, at det er en aldeles spændende tanke, at hvis man møder sit fremtidige jeg og står i en situation, hvor man skal slå dette jeg ihjel... Hvad er så pointen med at leve, hvis man ved, at man får så ussel en død? Eller beslutter man sig for at rette op på sit liv eller finder man ud af, hvilket punkt i livet det begyndte at gå galt og så være obs på det...

Tænk på folk, der begår selvmord. Det er ikke noget, man planlægger hele sit liv. Det er bl.a. længerevarende fiasko i livet, men måske er der også nogen, der gør det på en pludselig "åbenbaring"? Man har da læst om folk, der har skudt deres samleversker og efterfølgende sig selv på få minutter efter introduktionen af en massivt chokerende nyhed, som f.eks. separation.

Jeg kender intet til kildematerialet, men jeg håber da, at det er mere end bare "skyd på alt, der bevæger sig", når man har lagt op til, at de små grå også må deltage. :)

#3

For så er ligene væk fra den nutid, hvorfra mafiaen sender dem. Hvordan skulle en betjent i vores nutid kunne få fat i forbrydere fra fremtiden? Det giver da god mening. Og man antager, at lejemorderne er dygtige nok til at dække deres egne spor. Men så igen, hvorfor findes der ikke lejemordere i fremtiden, der kan gøre det samme? Så måske er forbrydelser sværere at begå i fremtiden. We'll find out in October!
Gravatar

#5 elwood 12 år siden

Men fremtidens politi, må da ha en masse udstyr og resourcer også til og eftersætte, go go timecops 8-)

Hehe, men ja må se når den kommer ud.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 Yggdrasil 12 år siden

Hvis han tager tilbage i tiden for at slå sit fortidige selv ihjel, vil han så ikke selv dø i fremtiden og dermed umuliggøre at han kan rejse tilbage i tiden og slå sig selv ihjel? :)
Gravatar

#7 elwood 12 år siden

Hvor er Doc, når man skal bruge ham 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 Babo84 12 år siden

Lyder som en fornuftig film.
Gravatar

#9 the_paki_don 12 år siden

#6

Nej, JGL skal dræbe den ældre version af sig selv. Willis er sendt tilbage fra fremtiden for at blive slået ihjel. I dette tilfælde af sig selv.
Gravatar

#10 skittlez 12 år siden

En af årets must see film for mig. Udover et lækkert cast (JGL holder altid), er Rian Johnson en fabelagtig instruktør, hvilket hans to film Brick og Brothers Bloom viser til fulde. Nu med sci-fi. Nice.
http://www.facebook.com/DampMusik

Skriv ny kommentar: