Disney har leveret det først kig på den nye live-action-udgave af Mulan.

Optagelserne er officielt i gang på Disneys live-action-udgave af “Mulan”. Det bliver fejret med det første kig på filmen i form af et billede af hovedrolle-indehaveren Liu Yufei som Mulan.

Disney har tidligere lovet bekymrede kritikere, at de ikke ville ‘hvidvaske’ “Mulan”, hvilket altså heller ikke er tilfældet med hovedrollen, da Liu Yufei er kineser og har været med i en række kinesiske og amerikanske film – blandt andet “The Forbidden Kingdom” (2008) med Jet Li og Jackie Chan.

Den nye “Mulan” bliver skrevet af Elizabeth Martin, Lauren Hynek, Rick Jaffa og Amanda Silver, hvor sidstnævnte begge har været med til at skrive den nye “Abernes Planet”-trilogi og “Jurassic World”.

Den bliver desuden instrueret af Niki Caro, der før har lavet film som “North Country” (2005) med Charlize Theron og senest “The Zookeeper’s Wife” med Jessica Chastain i hovedrollen.

Live-action-udgaven af Disneys klassiker fra 1998 vil desuden have “Rogue One”-skuespilleren Donnie Yen med samt kampsports-stjernen Jet Li.

Den nye “Mulan” er planlagt til marts 2020.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Justin 3 år siden

Det kan godt være af de ikke ville ‘hvidvaske’ “Mulan men jeg er sikker på af de nok skal finde noget af være sure over alligevel
Gravatar

#2 Geekalot 3 år siden

Wtf en asiat som Mulan? ! Scarlett Johansson er født til den rolle!!
Gravatar

#3 Gorman 3 år siden

#2 :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

Og lad os for en gang skyld få en film, hvor de taler mandarin, så man faktisk også føler at man befinder sig det sted, hvor de påstår filmen foregår. Sker sikkert ikke og så vil jeg sige at der er tale om english-washing.
Gravatar

#5 Justin 3 år siden

#4
Som sagt
Folk skal nok finde noget at være vred over

Skriv ny kommentar: