Siden Netflix købte rettighederne til deres første originale spillefilm med titlen “Beasts of No Nation”, har der været meget polemik omkring den store satsning med Idris Elba i hovedrollen. Ville folk gå i biografen for at se den, når den samtidig lå tilgængelig på Netflix? Svaret er nej. “Beasts of No Nation” er floppet i biograferne.

Se også: Trailer: Netflix er snart klar med sin første originale film

I alt 31 amerikanske biografer valgte i weekenden at sætte Netflix-filmen op. Det store flertal af biografer har fravalgt den af princip, da man altså også kan streame den hjemme i sofaen, hvis man har adgang til Netflix.

Men de 31, der tog chancen, fik ikke succes. Tværtimod. Netflix har betalt 12 millioner dollars for rettighederne til “Beasts of No Nation”, men biograferne indtjente sølle 50.699 dollars, skriver The Hollywood Reporter.

Det generer dog tilsyneladende ikke Netflix:

”Fra et marketing- og award-perspektiv har vi ikke fået huller i vores rustning. Folk kan virkelig godt lide den. Tydeligvis har en masse mennesker valgt at se den på Netflix, imens nogle har valgt at se den i biograferne,” siger Netflix-chefen Ted Sarandos.

“Beasts of No Nation” er baseret på bogen af den nigerianske forfatter Uzodinma Iweala og fortæller historien om Agu, en børnesoldat, som brutalt bliver revet væk fra sin familie for at kæmpe i borgerkrigen i Afrika.

Filmen er skrevet og instrueret af den Emmy Award-vindende instruktør Cary Fukunaga (“True Detective”) og har blandt andre Idris Elba (“Mandela: Vejen til frihed”) på rollelisten.

“Beasts of No Nation” kan i Danmark kun ses på Netflix.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Buschaka 6 år siden

jeg gad godt se noget statistik fra Netflix over hvor mange streaminger der har været på filmen i samme weekend!
Har dog også min skepsis for hvor meget biograferne har promoveret denne film taget deres "had" til Netflix i betragtning
Behold! The last Lombax in the universe!
Gravatar

#2 cain 6 år siden

Havde måske set anderledes ud hvis det havde været et CGI brag hvor den store skærm bedre kommer til sin ret.
Gravatar

#3 Ceepa 6 år siden

Det ligger gratis på nettet, selvfølgelig ser folk det der!? Kan ikke se, hvordan de kunne have regnet med andet?
Gravatar

#4 akerman 6 år siden

Jeg så den i går. Den er ganske udmærket, faktisk ret god.
Gravatar

#5 BornaKia 6 år siden

Man kan jo ikke helt sige at den floppede da det var jo biograferne der bare vat sure.
Gravatar

#6 Geekalot 6 år siden

En boykottet film der flopper hehe
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#5 Jo, relativt set er indtjeningen pr. biograf lav.
Gravatar

#8 Geekalot 6 år siden

Er en rigtig god film, men er dog ikke sikker på det var biograf "materiale".
Gravatar

#9 compax 6 år siden

Hvis i nu har ret i at biograferne ikke har gjort noget for at promovere filmen, kunne det måske være at de istedet skulle have satset stort på denne film og gjort hvad de kunne for at promovere den, for nu ser det bare ud som om at de istedet har gjort alt for at den floppede og hermed istedet givet folk et negativ syn på biograferne da der nu kan gå rygter på dette istedet.

Hvis de nu havde gjort alt for filmen, kunne de i det mindste have vist et eksempel på at streaming er farlig for biograferne og at pirateri kan skade økonomien i længden, for selfølgelig fortrækker en stor del af befolkiningen at se den på netflix istedet.

:P:D
Gravatar

#10 Geekalot 6 år siden

hehe hvis der ikke havde være de rabalder fra biograferne af, havde jeg nok aldrig fået set filmen, men de skal da have tak hehe den var ret så god :)

Skriv ny kommentar: