”I want to play a game.”

Efter at “Saw VI” sprang den officielle biografpremiere over på det danske marked, er produktionen på den syvende film i den torturfyldte franchise allerede godt undervejs, og de første castings til filmen er nu klar.

Saw VII” vil igen have Costas Mandylor, Tanedra Howard og Betsy Russell på rollelisten, ligesom at Jigsaw-skuespilleren Tobin Bell atter vil vende tilbage i det næste bloddryppende kapitel.

Derudover kan man også finde Alexandra Bokyun Chun, Jon Cor, Franky G og Dru Viergever i den næste film, der igen skal instrueres af Kevin Greutert (“Saw VI”).

Marcus Dunstan og Patrick Melton har atter stået for historien til den nye film om Jigsaw og hans efterfølgeres grusomme spil. Der er ingen forlydener om selve handlingen, men man går nok ikke helt galt i byen, hvis man forventer de sædvanlige ingredienser: kreative og absurde blodsudgydelser og torturformer i et grotesk planlagt plot.

“Saw VII” får premiere i amerikanske biografer 22. oktober i forbindelse med Halloween – ligesom sagaens foregående filmkapitler gennem de sidste seks år.

Se også: Kevin Greutert instruktør på “Saw VII” – forlader “Paranormal Activity 2″.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Lord Beef Jerky 11 år siden

Jeg synes det er så fedt, at
Tobin Bells Jigsaw nu har været død i 4 film, men skuespilleren vender stadig tilbage for at lappe plothuller lavet i de første 3 film.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#12 JTToft 11 år siden

Kaversmed (10) skrev:
6#

Hvad mener du?.. jeg hentyder da ikke til at man skal gå ind og se en 3D film UDEN briller på, det ville da være direkte dumt.

Avatar havde jo "2D" visninger ligeså vel som 3D visninger..


- Okay. Så misforstod jeg dig. I så fald er mit svar i stedet:

Der er ingen garanti for, at film, der bliver vist i 3D, også vil blive vist i 2D. Men alle 3D-film indtil videre har, så vidt jeg ved, også været vist i 2D. Så sådan fortsætter det nok.
Gravatar

#13 evermind 11 år siden

#11 Hehe, enig! :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#14 Balrog-of-doom 11 år siden

Det er en genial franchise.. Utroligt de kan bygge videre på det og lappe samtlige huller der ikke er blevet besvaret..

Har altid tænkt over hvad helvede der blev af Jeffs datter i Saw 3.. Ser man allersidste scene efter rulleteksterne så kommer hun sikkert i spil igen i Saw VII eller måske er det bare for at få lukket det hul, at hun bare blev reddet.. Anyway får vi helt sikkert Dr. Gordon at se igen på et tidspunkt.. Intet er overladt til tilfældghederne.. Love em all.. Saw VI er voldsomt fed og besvarer mange spørgsmål.. Glæder mig til VII
"Why So serious??"

Skriv ny kommentar: