Filmselskaberne bag den succesrige “Saw”-filmfranchise, Twisted Pictures og Lionsgate, har gennem en kontraktklausul fået instruktøren bag “Saw VI”, Kevin Greutert, til at vende tilbage som instruktør på efterfølgeren “Saw VII”, der vil udkomme i 3D.

Paramount Pictures kunne ellers for nylig annoncere, at Greutert skulle instruere “Paranormal Activity 2”, og at filmen ville udkomme i amerikanske biografer 22. oktober, hvor den skulle konkurrere mod netop “Saw VII”.

Dette betyder så, at fortsættelsen til “Paranormal Activity” i øjeblikket står uden instruktør.

David Hackl, som instruerede “Saw V”, var oprindeligt sat til at stå bag kameraet på den syvende omgang “Saw”, men han vil i stedet snart blive tilknyttet et andet filmprojekt.

Se også: Er luften gået af “Saw”-ballonen?Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 powers 11 år siden

Sindssygt at der stadigvæk er penge i den SAW franchise....især taget i betragtning den dalende kvalitet.
Gravatar

#2 LayZee 11 år siden

@powers (#1)
Jeg synes nu stadig, at de er ret underholdende. Selvfølgelig er det ikke det samme, som da man for første gang så SAW (1) i biografen, da det stadig er stort set det samme koncept, men der er da stadig noget grænseoverskridende ved dem og fantasifulde contraptions. Dog vil jeg sige, at starten af 6'eren nok var lidt for klam/grænseoverskridende (jeg tænker på den fede mand, der skærer fedt af sig sin egen mave). Jeg har normalt ikke dårlige nerver, når jeg ser film, men det blev lidt for ulækkert for mig at se på.
Men de har måske ødelagt det lidt for sig selv ved at udgive en ny hvert år. Hvis man ikke får set dem alle, er det svært at følge med i personerne på Jigsaws hold. Det synes jeg faktisk det er, selv om man har set dem alle, fordi der har været så mange film på så forholdsvis kort tid.
På den anden side... Det gælder om at malke sin cash cow så længe som muligt.
Gravatar

#3 filmz-Utyske 11 år siden

#1 -

Filmene er forholdsvis billige at producere, så kræver det jo ikke så meget at få et overskud.

Jeg tror at 6'eren er den eneste der ikke har tjent sig selv ind i åbningsweekenden og med budgetter der ligger omkring 10 millioner dollars og med et navn som Saw på coveret, skal der nok være masser af folk derude, der napper den med hjem på dvd, selvom filmene måske ikke tjener alverden i biografen længere.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#4 Starbrow 11 år siden

Den fracnhise skulle have et blaster skud i mellem øjnene.
Gravatar

#5 Twister 11 år siden

Thank god! Vil virkelig ikke have instruktøren bag Saw VI til at lave en forsættelse på paranormal activity. Synes faktisk ideen om en PA2 er håbløs. hvordan skal det fungere?! det er jo ikke som om a 1'eren lægger op til en fortsættelse.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#6 Riqon 11 år siden

#5 - Den var en succes, ergo skal den malkes.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 powers 11 år siden

Nu har jeg så ikke set 6'eren endnu, men jeg synes bare at SAW filmene er gået fra at være originale til at være bare en gang gore..åbningsscenen i 6'eren som LayZee beskriver lyder sateme også klamt. :)
Gravatar

#8 filmz-loke76 11 år siden

Jeg hader simpelthen SAW 2-200000 som pesten. Mage til skod film skal man sku lede længe efter. SAW 1 kunne have stået som en genial film fuldt på højde med se7ev hvis den ikke var blevet totalt destrueret af det talentløse møg der er fuldt efter.

Nu er det jo bare at slå så mange mennesker ihjel som muligt på så klamme måder som muligt
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#9 rammy 11 år siden

Luk nu ned for det SAW lort...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#10 Twister 11 år siden

#6
Selvfølgelig! vi lever vel i et kommercielt samfund. Men det betyder ikke at ideen bliver mere interessant eller mindre tåbelig.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang

Skriv ny kommentar: