Med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i rollerne som henholdsvis Sherlock Holmes og Dr. John Watson så har BBC’s serie “Sherlock” været et stort hit blandt fans af den kendte London-detektiv. Til jul rammer et særligt specialafsnit, der endda bliver vist i udvalgte biografer verden over. Nu har BBC endelig frigivet den første trailer til specialafsnittet.

Se også: Video: “Sherlock”-special tager Holmes og Watson tilbage til fortiden

I “Sherlock Christmas Special 2015” er alt dog ikke, som det plejer. I de første tre sæsoner var der nemlig tale om en nyfortolkning af Sherlock Holmes, der placerede detektiven i nutiden. I julens særafsnit rejser vi tilbage i tiden for den originale Holmes, som han blev fremstillet af Sir Arthur Conan Doyle med udgangspunkt i slutningen af 1800-tallet.

Det er dog stadig med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i hovedrollerne, og det forventes, at de vender tilbage til nutiden i fjerde sæson, der forventes at få premiere i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 raylewis 7 år siden

jeremy brett er LAAAAAANGT bedre.
Gravatar

#2 DocJames 7 år siden

Wheeee jeg glæder mig. Personligt synes jeg Cumberbatch er super som Sherlock.
Gravatar

#3 Nagash 7 år siden

#2 - Helt enig. Og Freeman er lige så god som Watson. Og de to har en helt særlig kemi.

Det kunne være fedt, hvis afsnittet bliver vist i en københavnsk biograf. Jeg tog gerne ind for at se den :)
Gravatar

#4 MystiskeMox 7 år siden

Indeholder spoilers fra tidligere Sherlock afsnit:

Første gang jeg så et afsnit med dem var på tv en juletid for nogle år siden der synes jeg det var decideret ringe, men det var så også i det kendte afsnit hvor Sherlock døde. Det var så dårligt udført (synes jeg) og Moriarty var bare en eller anden hysterisk knægt - puha vi sad adskillige og skældte ud. Nu har jeg fået set alle sæsoner og i den rigtige rækkefølge og synes nu de er ganske gode dog synes jeg stadig ikke så godt om det ovennævte afsnit eller deres Moriarty.

Elementary synes jeg også godt om. Det er godt udført og det giver en god vinkel at de får Lucy Liu ind som Doctor Watson samt deres Moriarty.

Den første film med Robert Downey var god, men nummer to kammede over og kom alt for langt fra Sherlock Holmes ånden og med en masse action som kun gjorde den dårligere og Moriarty synes jeg ikke så godt om.

Men min favorit er nu engang de gode gamle med Jeremy Brett, det er og bliver den rigtig Sherlock Holmes for mig selv om jeg bestemt kan lide at se de fleste Sherlock Holmes versioner.

Skriv ny kommentar: