20th Century Fox har endelig udsendt den første trailer til Ridley Scotts længe ventede “Exodus: Gods and Kings”, der har Christian Bale i hovedrollen som Moses.

Se også: Christian Bale som Moses i eksklusive billeder fra “Exodus: Gods & Kings”.

I filmen kæmper den bibelske figur Moses for at befri de jødiske slaver og lede dem ud af det gamle Egypten og væk fra deres hersker og farao, Ramses, der i filmen spilles af Joel Edgerton (“Warrior”)

Foruden Bale og Edgerton som Moses og Ramses medvirker også Sigourney Weaver, Ben Kingsley, Aaron Paul, John Turturro og Ben Mendelsohn i filmen, der desuden også har et dansk islæt i form af skuespilleren Dar Salim.

“Exodus: Kings & Gods” får premiere i de danske biografer den 25. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#31 G1983 7 år siden

gi-jones (4) skrev:
Ser flot ud. Er stadig i tvivl om hvad jeg skal med en film om endnu en kristen profet, der bare gør hvad stemmerne i hans hoved siger indtil alle er døde, men med Ridley giver jeg det selvfølgelig en chance. Hvis nogen kan omvende mig er det ham :)


Med mindre du har intentioner om at pisse alle jøderne af herinde, så må du altså ikke kalde Moses for en kristen profet....
Gravatar

#32 Riqon 7 år siden

T. Nielsen (29) skrev:
De er stedbrødre af en art, vel også i biblen, er de ikke? Mange år siden jeg har pløjet mig igennem de mange fortællinger.


Det fortælles, at Moses blev adopteret af Faraos datter. Man hører intet om, at hun havde andre børn. Han stikker så af efter at have slået en egypter ihjel og kommer først tilbage til Egypten 40 år senere. Når han kommer tilbage, er der så en Farao - men om det er én, han kender fra tidligere, det bliver vi ikke fortalt noget om.

Til gengæld bliver vi fortalt om hans hebraiske søskende, Mirjam og Aron. Aron var egentlig den, som talte til Farao for ham, fordi han selv var for usikker.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#33 Sweetiebellefan 7 år siden

Jeg ser frem til filmen.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.

Skriv ny kommentar: