Hvad har kæmpe krigsrobotter fra rummet til fælles med Disneys søde babyelefant Dumbo? Umiddelbart ikke særlig meget. Men det vil meget snart ændre sig.

Se også: ”Transformers: Age of Extinction” bliver den største film i Kinas historie

Manuskriptforfatteren Ehren Kruger, der er bedst kendt for at have stået for manuskripterne til “Transformers”-filmene, skal nemlig bringe en nyfortolkning af den gamle Disney-klassiker ”Dumbo” til det store lærred.

Der vil dog ikke blot blive tale om et nyt animeret eventyr, men en live-action udgave. Således passer visionen godt ned i nyere tids række af nyfortolkninger og live-action-filmatiseringer af klassiske eventyr såsom “[url=/film/lille-spejl-paa-vaeggen-der]Mirror, Mirror” og Disney’s egen “Maleficent”.

Så er der bare tilbage at krydse fingre for, at Ehren Kruger kan levere en lige så hjertelig, rørende og familievenlig fortælling som originalen fra 1941.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Juiceren 3 år siden

Please don't :(
Gravatar

#2 Daywalker 3 år siden

Lad mig se... Jeg tror at historien bliver:

Verdenen er truet af konsekvensen af en gammel hemmelighed fra fortiden. Vi følger en stammende skrigende irriterende protagonist efterfulgt af en hans hotte amatør-pornostjerne-lignende love-interest/datter, samt racistiske sidekicks der snakker som de er fra ghetto-områderne.

Senere bliver de mødt af Dumbo som "supporting character" der lander fra rummet, fordi han kommer fra en planet, hvor elefanter har udviklet sig anderledes.

Efter utrolig "morsomme" scener, enkelte kampsekvenser og indtroduceringen af "deux ex machina plot devices", så ankommer vores helte til den sidste kamp mod mimere og cirkus-artister. Evt. dør nogle af de racistiske karakterer. Allesamen vinder til sidst med en tale fra Dumbo til tilskuerne omkring frihed og heltemod.

THE END!
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#3 Siriak 3 år siden

Er jeg mærkelig for gerne at ville se #3's forslag? Det lyder ret morsomt :P
Gravatar

#4 Riqon 3 år siden

#2
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: