Traileren til “Paranormal Activity 7”, der har fået undertitlen “Next of Kin”, rebooter franchisen med en helt anderledes setting, end vi tidligere har set.

Det er efterhånden seks år siden, vi sidst så til horror-franchisen, der har skræmt folk fra vid og sans siden 2007, og i stil med dens forgængere, fortsætter “Next of Kin” traditionen som found footage-film

I traileren møder vi Margot (Emily Bader), der for første gang skal møde sin biologiske familie, der bor i et aflukket amishsamfund, hvor hendes mor er vokset op. Margot er selv en dokumentarist, hvorfor hun beslutter sig for at filme sin oplevelse, men det går hurtigt op for hende, at der foregår mystiske hændelser, og ikke alt er, som det skal være.

Det er “Underwater”-instruktør William Eubank, der sidder i instruktørstolen på den kommende nytænkning af “Paranormal Activity”-franchisen. Dog er det en gammel kending, der står bag manuskriptet — nemlig “Paranormal Activity 2-5”-forfatter Christopher Landon.

Jason Blum — manden bag Blumhouse Productions — vil agere producer på filmen, ganske ligesom han har gjort det ved samtlige tidligere film i franchisen.

“Paranormal Activity: Next of Kin” får premiere på Paramount+ den 29. oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: