Instruktøren Joe Carnahan kan på sin blog bekræfte, at den lovede efterfølger til den actionfyldte “Smokin’ Aces” netop har fået grønt lys fra Universal Pictures.

Filmen, der indtil videre går under titlen “Smokin’ Aces: Blowback”, vil have en lang række cameo-optrædender fra skuespillerne fra den forrige film, lover Carnahan.

“Smokin’ Aces”, der havde biografpremiere sidste år, handler om den sleske tryllekunstner Buddy “Aces” Israel, som bliver sat i et vidnebeskyttelsesprogram, da han er hovedvidne i en sag mod mafiaen. To FBI-agenter overvåger ham på hans nye gemmested, men da der sættes en pris på Aces hoved, kaster en lang række forskellige skumle typer sig ind i ræset for at få fat i Ace.

I modsætning til den første film vil “Blowback” blive lavet direkte til dvd-markedet. Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår projektet kan gå i produktion.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Kruse 14 år siden

Hvorfor lave en fortsættelse til sådan en rodet omgang?.....Nårh ja, den første tjente lidt penge, så det vil de udnytte til at tjene flere penge.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#2 database 14 år siden

#1 Enig. Jeg kan huske at jeg så den første halve time, hvorefter jeg slukkede, fordi jeg ikke regnede med, at det blev meget bedre end det.
Gravatar

#3 filmz-gofferoffer 14 år siden

Venter på bruces kommentar :-)

Men ja, det var en rodet omgang. Carnahans Narc var et mesterværk i forhold til det rod, han lavede. Men han er ingen talentløs instruktør/manuskriptforfatter.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#4 chang 14 år siden

#3 Synes Smokin Aces - omend historien var lidt rodet - var ganske underholdende, i modsætning til Narc, som jeg ikke fandt særligt ophidsende (dog gør Liotta det fornuftigt som altid - den mand er jo skabt til at spille psykopat!). Men sådan har vi jo hver vores smag. Hilser en ny omgang "esser" velkommen, det er dog ærgeligt, at den ryger direkte på dvd - plejer jo ikke at være et godt tegn... ;o)
Gravatar

#5 moulder666 14 år siden

Cameo-roller? Var der ikke kun en 3-4 stykker af det kanon-store cast der overlevede?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Blacksanta 14 år siden

Syntes folk overdriver lidt mht. til vurdering af filmen.. Syntes den var genial - ikke på Kubrick-måden, men genialt til formålet - nemlig action² til søndage med tømmermænd :)
Gravatar

#7 filmz-Bruce 14 år siden

Hvis jeg skulle have sprut nok i blodet til at sætte denne på, så ville jeg kunne danse wienervals nøgen i Siberien i januar måned, sætte mig ned i en liggestol og nyde varmen i fusserne.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 Michael Andersen 14 år siden

#7 Så hellere en omgang "Transformers" :P
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#9 deathlikesilence 14 år siden

suk! Ok, ok, giv de unge hvad de vil ha' ... intetsigende hjernedødt lort. Der skulle jo nødigt opstå et øjeblik hvor der tænkes bare en lille smule... uh da.
No, I'm not a pessimist. At some point the world shits on everybody. Pretending it ain't shit makes you an idiot, not an optimist.

Skriv ny kommentar: