Gravatar

#1 filmz-super-8 17 år siden

I SUPER8 elsker vi at lave film. Så meget at vi allesammen mangler en arm. Det gør du måske også...

...men du mangler også:

-nogen at gøre det med som er lige så seriøse som dig
-nogen, der elsker at fortælle historier lige så meget som dig
-nogen til at hjælpe dig med at skrive, instruere eller producere
-nogen til at undervise dig
-nogen til at give professionel kritik

KORT SAGT nogen, der også har savet deres arm af for at få lov til at lave film!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hvis du har interesse i at høre mere om hvordan og hvornår du kan søge om medlemskab, så gå ind på vores hjemmeside www.super8.dk og tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du løbende vil blive informeret om vigtige deadlines, procedure for ansøgning, informationsmøder og meget mere.

MEN HVAD ER SUPER8?
Super8 er et kvalificeret bud på en 2-årig uddannelse for talenter i Vestdanmark. Vi optager folk som har lyst til enten at instruere, producere eller skrive til film. Foreningen blev dannet i februar 2002 med etableringsstøtte fra Den Vestdanske Filmpulje og med inspiration i den københavnske filmforening Super16. Vi har til huse i lokaler på Århus Filmværksted.

Et af målene i Super8 er, at man som afgangselev står med en kortfilm på max. 15 min. Denne film er dit visitkort på din videre færd i filmmiljøet, hvad enten du har skrevet, instrueret eller produceret. Historisk har Super8 haft stor succes med at afsætte elever til Den Danske Filmskole og det professionelle produktionsmiljø i øvrigt.

Følgende er et udpluk af professionelle undervisere, der har været forbi Super8: Aage Rais-Nordentoft, Nils Malmros, Henrik Vestergaard, Thorkild Lodahl, Stefan Frost, Richard Raskin, Christian Braad Thomsen, Dorte Høeg Brask, Mogens Rukov, Ellen Riis, Mikkel Serup, Merete Stubkjær, Louise Vest, Thomas Vinterberg, Jonas Elmer, Erik Clausen, Jørgen Ljungdalh, Stig Bilde, Thomas Heurlin, Katrine Borre, Carsten Myllerup, Jesper Jargil, Mia Andreasen, Martin Strange-Hansen m.f.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET PÅ WWW.SUPER8.DK

Skriv ny kommentar: