Gravatar

#1 filmz-laser-boy 16 år siden

hej jeg vil gerne lave en film kan i give meg nogle tip og triks som hvordan for man en slås kamp til at set ækte ud uden at man slør rigtigt på hinanden og hvordan laver man en ekposjon bara kom bed alle jeres tip og triks og lige to ting til jeg har hørt om et manuskrift pogram og det skal helst vere gratis og kan i sige mig om der er et og vor man kan davnlode det hende og den siste ting kan i også sige mig nogle manuskrift hjemmesider det er best med danske hjemmesider men vis i ikke hved noge side så kna i også skrive en hjemmeside som er engels

undskyl stave fejl

MVH laser-boy
Gravatar

#2 frahm-2 16 år siden

Mit første råd er ikke at give dig i kast med slåskampe og eksplosioner hvis dette er din første film. Det er som regel også virke inspirerende hvis man sætter nogle grænser for sig selv inden man begynder.
Der findes et godt manuskrptprogram der hedder Final Draft. En gratis demo kan downloades fra www.finaldraft.com . Med demoen kan du højst skrive 15 sider og når du printer det ud står der "final draft demo" som baggrund på alle siderne, men du kan jo se om du kan lide at bruge det og hvis du har brug for at gå ud over de 15 sider (hvilket jeg ikke ville råde til hvis det er din første film), så kan du jo altid købe hele programmet. Det koster dog omkring 1200 kr. så det er ikke helt billigt.
Se verdens bedste indiefilm online på indiemondo.com
Gravatar

#3 filmz-laser-boy 16 år siden

tak det skal jeg prøve at se på
Gravatar

#4 thomaxz 16 år siden

Alternativ kan man bruge programmet Celtx Celtx hjememside
http://thomasc.tk - http:/danskestemmer.dk
Gravatar

#5 gi-jones 16 år siden

Ok, mit råd er så at gå amok. Det er sgu sjovere at sigte højt med sine første projekter. Du bliver nok ikke Michael Bay på en eftermiddag, men hvis det er slåskampe og eksplosioner du kan li, så go ahead :) Det bedste man kan gøre er at finde et kamera og gå ud og lege lidt med det. Der er ikke nogen bestemte tricks at følge (bortset fra at lade være med at komme til skade). Til nævekamp er det som regel et spørgsmål om timing og kameravinkel, til gunfights mest et spørgsmål om at lave gode reaktioner både fra ham der skyder og ham der rammes.
Final Draft og Celtx er begge gode programmer til scripts, men det er altså ikke programmet der skriver historien, og de kræver begge lidt tilvænning. Hvis du er vant til at skrive i Word sker der altså ikke noget ved at starte der.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#6 davenport 16 år siden

Mine gamle stuntinstruktørere har skrevet en bog:
http://bibliotek.dk/linkme.php?ccl=lfo=Hundeb%C3%8...
Den er værd at tage et kig på, og kan lånes på bibloteket.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: