Da filmen har enkelte episoder der gør den en smule tiltalende, vil nogle sikkert vil finde filmen underholdende. Men med mindre man finder narrestreger udført af trænede dyr for hylende morsomme, er der altså meget langt imellem de gode grin – og er man typen der ser mange film, er der ikke meget glæde ved “50 First Dates”. Det skulle da lige være den scene hvor Rob Schneider bliver gennembanket med et baseballbat, fordi tager man de filmhistoriske briller på er der en vis retfærdighed i den scene…

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 dyg 19 år siden

Enig kan jeg ikke påstå jeg er. Jeg synes humoren er ret så vellykket i denne film. Kvaliteten af joksene svinger da, men generelt er jeg godt tilfreds. Nu venter jeg bare på at min little nicky dvd kommer. Helt klart min favorit sandler film (lige efter Punch-Drunk Love).

Man ser næsten hele det gode gamle Adam Sandler cast i filmen, og de gør det generelt godt. Derudover synes jeg godt om Sean Astin's rolle.

Nej, den er ikke så god som Groundhog Day, men det havde jeg nu heller ikke forventet.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2 filmz-Randy Savage 19 år siden

Okay nok ikke den bedste. Men folk inde på Filmz, har en tendens til at kritisere Adam Sandler.
Gravatar

#3 filmz-Kadann 19 år siden

#2 -

Måske fordi folk ikke kan lide hans film?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 filmz-jackhammer2002 19 år siden

#3 så burde de seriøst finde en mere kvalificeret til at andmelde den type film. Synes der er en stigende tendens til at andmelderne kun vil give en god eller nogenlunde karakter til et godt drama, eller et episk mesterværk, men undlader film der er lavet og jeg siger lavet udelukkende for at få os til at grine og blive underholdt... hvis de så ikke kan lide den humor der kendetegne adam sandler (som jeg ved mange godt kan lide) bør de da finde en anden andmelder...
Hvis det ikke længere gør ondt, så betyder det at du er død...
Gravatar

#5 filmz-Kadann 19 år siden

#4 -

Det vil jo ikke give et klar billede af noget som helst.. Sætter du en fan af Adam Sandler til at anmelde (ikke and, de rapper jo ikke :-P) alle hans film, vil størstedelen af anmeldelserne være positive, men det er jo ikke noget man kan bruge til noget.

Ud fra sådan en anmeldelse, vil folk der normalt ikke kan lide Adam Sandler jo ikke kunne se, om den film er værd at bruge tid på, eller om den måske har lidt mere at byde på end normalt.

Desuden, hvis du kan lide Adam Sandler, så går du vel ind og ser filmen, ligemeget hvad anmelderen skriver, så hvorfor bekymre sig om det?

I sidste ende, gælder det jo bare om at finde en anmelder man deler smag med, og så tage hans ord for gode vare..

Og, selv seriøs anmeldere kan more sig over komedier, hvis det er en god komedie.. så det er noget vrøvl at der kun bliver givet gode karakterer til seriøs film, dramaer osv.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 filmz-vassago 19 år siden

Jeg er ret stor Sandler fan, og smider ofte en af hans stand-up cd'er på som f.eks "What The Hell Happened To Me!", "They're All Gonna Laugh at You" eller en af de andre.

Derudover så har jeg altid moret mig over Adam Sandler når jeg har set hans film - også selvom at det ikke er stor filmkunst.
Men "50 first dates" er en af hans dårligste film ever - og jeg kan sagtens følge kritikken - men jeg har med stor sikkerhed grint mere end Michael :)
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#7 filmz-jackhammer2002 19 år siden

#5 rap rap ;)

Man kunne jo så evt. forestille sig at i baserede jeres and(rap)meldelser på et gennemsnit eller via enighed mellem tre af jer anmeldere der har set filmen.... og så kunne i jo altid skrive i bunden hvad anmelderen selv gav filmen... flere sider rundt om på nettet, og i div. magasiner, bruger den taktik med stor succes
Hvis det ikke længere gør ondt, så betyder det at du er død...
Gravatar

#8 filmz-Kadann 19 år siden

#7 -

Nu arbejder jeg ikke på filmz.dk, men er kun bruger som alle andre. ;)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 Morbid 19 år siden

Kan ikke se hvad det ville ændre. En anmeldelse vil jo altid være subjektiv, og kan ikke bruges som andet end en vejledning, om det så er 1 eller 100 personers mening der kommer til udtryk.
You need chaos in your soul to give birth to a dancing star.
Gravatar

#10 Michael Andersen 19 år siden

Til Jackhammer2002: Anmeldelsen er hverken for eller imod Adam Sandler, men imod "50 First Dates", og det er ikke fordi filmen er lavet for at få tilskueren til at grine og være underholdt, at den får en lav karakter, men fordi det langtfra er lykkes den at være netop sjov og underholdende.

Når jeg ser/anmelder en film har jeg overhovedet ingen forventninger til den. Forventninger som "det her bliver en rigtig god/dårlig Adam Sandler-film" er bare forstyrrende og har ikke noget med filmkritik at gøre. Jeg ser filmen, og tager det derfra. "50 First Dates" er en romantisk komedie, og har jeg givet min vurdering af filmen ud fra det. Er den sjov? Nej. Er den romantisk? En smule.

Der står ingen steder at jeg ikke kan lide Sandlers humor. "Golfbanens Skræk" er f.eks. lige så plat som "50 First Dates", men mindst 50 gange sjovere. Der er gode og dårlige Adam Sandler-film, og efter min menig er "50 First Dates" bare en af de dårlige.
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: