Som en lige-ud-ad-ladevejen hævnfilm har “Colombiana” dog bestemt sine stunder, og selvom mange af filmenes actionscener plages af tidens sørgelige trang til at klippe alt, som var det en musikvideo, så er selve udtænkningen af scenerne ganske glimrende. Til gengæld så fylder Besson handlingen med så mange plothuller og urimeligheder, at slutningen bliver mere fjollet end tilfredsstillende. Enkelte gange skinner filmen med opfindsomhed – en anspændt verbal udveksling mellem Cataleya og den FBI-agent, der jagter hende, er filmens bedste scene – men sådanne øjeblikke er ikke desto mindre mest af alt lidt triste påmindelser om, hvilke filmtryllerier Besson engang var i stand til.

Se også: Filmz TV: “Colombiana”-interview med Zoë Saldana.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmzkim 12 år siden

På trods af de 3 stjerner, virker det alligevel som en positiv anmeldelse, så den skal ses
Gravatar

#2 twinfan 12 år siden

det er noget af en dårlig actionfilm,den skulle være direkte på dvd. utrolig dårlig lavet med bla. animeret hajer i en svømingpool og slåskampe der er utroligt dårligt filmet (hvem slår hvem det er ikke til at se pga rystet kamera og meget tæt på) men sådan er det vel når ingen af dem kan slås i virkeligheden.spild ikke små 2 timer på den
Gravatar

#3 b e c h 12 år siden



Bessons nær-anorektiske sexkillinger skrev:


Tragisk at verden inklusive denne anmelder, er så stopfodret med overvægtige mennesker, at de ikke længere kan skelne normalvægtige mennesker, som f.eks de nævnte "sexkillinger", fra de som virkelig ér undervægtige og anorektiske.

Gravatar

#4 Dragon_Claw 12 år siden

Jeg har lige læst at i England er filmen udgivet i sin originale form, hvor USA har deres elskede PG-13 udgave.

Kan nogen bekræfte om Danmark har fået den ucensurerede udgave (som indikator skulle Fuck ordet have blevet brugt mere end en gang)?
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

Skriv ny kommentar: