“Death Race” byder på vold og biler i en historie, der hverken formår at skabe spænding eller nytænkning. Så endnu en gang har Paul W.S. Anderson fremstillet en film, som tilhører den laveste ende af karakterskalaen, men som dog stadig er bedre end mange af hans forgængere.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 dolphinfriendly 15 år siden

Jeg var for en gang skyld godt underholdt af en Paul W.S. Anderson film, og synes omvendt ikke at originalen er særligt fantastisk. Dog synes jeg det er lidt pudsigt, at anmelderen kritiserer Anderson brug af splat og blod i "Death Race". Den oprindelig er langt mere blodig og voldsom, i bedste exploitation stil, og den nye er trods alt baseret på dette forlæg. :)

Gravatar

#2 kasperfmn 15 år siden

Hov hvor blev min kommentar af? Nå, men jeg slutter mig til #1, syntes det var en god omgang underholdning og den lave score er uretfærdigt givet. Det var rart med en lidt anderledes action-film og pånær nogle få ting som fik en til at ryste på hovedet så var den rigtig god.
Gravatar

#3 filmz-Erroneus 15 år siden

Gal en gang crap. Jo actionen i den var oki, men jeg har godt nok set meget andet action der var skruet bedre samme. Desværre er den fyldt med plothuller, dårlige one-liners, hovedrystende scener og mange af birollerne i filmen, blev der meget hurtigt skøjtet hen over, så de virkede lidt ligegyldige. Jeg er helt enig med 2/6 og nok en af de dårligste film jeg har set i lang tid.
Nobody likes you. Everybody hates you. You're going to lose. Smile, you fuck.
Gravatar

#4 DerMann 15 år siden

Synes som #1 og #2 at den var en glædelig overraskelse. Efter min mening er Death Race langt bedre end WS Andersons foregående film (endda også Event Horizon, der også er udmærket). Ja den var til tider plat, den skøjtede hen over personer man gerne ville have lært bedre at kende, samt havde den en lidt forhastet slutning. Men synes ikke der var noget specielt tå-krummende, der ellers ikke plejer at være en mangelvare i WS Andersons film. Var utrolig godt underholdt fra start til slut.
Gravatar

#5 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg river lige lidt op i en lidt gammel snak her.

Jeg blev også overrasket over denne film og var virkelig godt underholdt. Ok, det er ikke filmkunst, men det prøver filmen heller ikke at være, men en stabil omgang action med over-the-top stunts og effekter, det kan man ikke komme udenom.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 mar16 14 år siden

"kliche og bulderbrag? det kan jeg ikke li. jeg foretrækker film hvor skuespilleren er så optaget af at være hellige og gå rundt i deres egne tanker. den slags film kan man filosoficere(?) sig over for det er kunst. jeg syns det er en dårlig film"

ja det flot ole michelsen, men får at citere gamle Hartmann: "du syns selv du ser farlig fiks ud i en cremefarvet boflerhat så jeg tror jeg snakker med nogle andre lige nu"

kan du lide typsik 80'er action?
kan du lide biler?
kan du lide videospil som mario kart?
kan du lide one-liners?
svar ja til bare halvdelen og så sæt dig til rette og nyd den. men hedder du ole michelsen, så sæt dig hen i hjørnet og vent på at en anmelder fra den her hjemmeside giver 6/6 til en "fabelagtig" oplevelse.
Gravatar

#7 filmz-Kadann 14 år siden

#6 -

Der er sikkert en pointe gemt et eller andet stedet i dit indlæg, men det er godt nok svært at finde den.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#8 dyg 14 år siden

mar16 skrev:
Beskrivelse
jeg har 220 film. det siger alt...


det siger alt...
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#9 filmz-Kadann 14 år siden

#8 -

Aaah! Ok.. (!)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: