“Die Another Day” var en dejlig positiv overraskelse ovenpå et par gevaldige fejltrin af seriens bagmænd. Serien er stadigvæk lidt for kommercielt orienteret, og computereffekterne er for det meste horrible. Men filmen er samtidigt ofte uforbeholdt underholdende og tydeligvis skruet sammen af folk, der havde det sjovt med at lave den. Ikke just seriens mest mindeværdige kapitel, men et ærbart afsnit og et værdigt exit for Brosnan. “Die Another Day” er nok den dvd, som minder mest om den oprindelige udgivelse, så der er ikke megen grund til at opgradere, hvis man er tilfreds med sin nuværende dvd. Men ejes den ikke, er denne fremragende 2-disc udgivelse et must.

James Bond vender tilbage i “Casino Royale”.

Læs hele anmeldelsen her

#11 17 år siden

Jeg holder fast ved, at det er en kampsport :-)
Gravatar

#12 elwood 17 år siden

#8 synes også det er snedigt den måde historien fortsætter under title sekvensen, istedet for at de er særksilt som man plejer at gøre.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

#13 17 år siden

12: Ja, det var ganske effektfuldt.
Gravatar

#14 dolphinfriendly 17 år siden

Efter min mening bedste Bond-film siden "Licence To Kill", uden at være noget mesterværk.

Jeg er enig med The Insider mht karakter for selve filmen, 4/6 er en meget passende. Igen en habil og god 007 anmeldelse.

Gravatar

#15 filmz-Moster 17 år siden

Citat:
"Det kunne have været fedt, Sean Connery tilbage som Bond...som en aldrende pensioneret 007 kaldt tilbage én sidste gang for at standse Enest Stavro Blofeldt..."

Det var da den der "Never Say Never" :-)
Gravatar

#16 pulse83 17 år siden

Den dårligste Bond-film overhovedet. Tåbelig hele vejen igennem. Filmen emmer af dårligt skuespil fra samtlige aktører, platte replikker, elendig CGI, åbenlys brug af blue-screen, jammerlig titelsang og en tynd, tynd historie. Der er meget, meget lidt der fungerer i denne film. Man føler sig dog til tider jævnt underholdt. 2/6

Rigtig flot billed, men dog langt fra at være reference. 5/6

Rigtig flot DTS ES lydspor, men mangler lige den sidste sprødhed, for at få topkarakter. 5/6
Excuse me, Flo!
Gravatar

#17 kasper.jen 16 år siden

Fantastisk underholdende James Bond film. Den er ganske enkelt alt for overdrevet til tider, og det burde nævnes hvordan Icarus blev bygget!!! Men ellers er soundtracket og intensiteten i filmen glimrende. Der er elendige computereffekter, men stadig fed actionscene hvor bilerne kæmper imod hinanden på isen. 4½/6

Skriv ny kommentar: