Gravatar

#11 filmz-Kadann 15 år siden

#10 -

Jeg kan ikke lige komme på eksempler lige nu, da min hjerne kører lidt i søndagsmode, men det forekommer mig da, at der er en del film hvor en stor birolle i filmen, som Sam Jacksom har i 3'eren, er superracist til at starte med og lærer at ikke alle sorte/asiater/arabere ect. er nogle slemme mennesker.

Det er jo også præcis det Jacksons karakter opdager i løbet af Die Hard 3, her ser man det bare fra den anden side, i stedet for at det altid er den hvide birolle, der er den store racist.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 PredatorX 15 år siden

#11

Okay lærer han da det? Er det ikke bare fordi han i sidste ende accepterer John McClane, men egentlig hader alle andre hvide?

Jeg kan virkeligt ikke komme i tanke om nogle film.. Jeg kan sagtens tage fejl selvfølgelig:-D Det samme problem har jeg med stort set alle Martin Lawrence film...

En film som American History X er et oplagt eksempel. En racistisk hovedperson der lærer "the error of his way". Stadig en god film dog.. Jeg synes bare den mere handler om at blive voksen.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#13 database 15 år siden

#12

Er enig med dig langt hen af vejen. Samuel Jacksons karakter er ret belastende, og netop denne type karakterer er blevet en omvandrende kliché i mange film der indeholder sorte hovedpersoner. Dette gør sig især gældene for alle Martin Lawrence og Eddie Murphy film. Så snart en hvid person blot antyder noget racistisk, råber folk op om det, og filmen bliver straks forbudt i en hel del lande. Men for en sort person er det okay at nedgøre sig selv fuldstændigt, ved at opføre sig som en tåbe, og tilmed komme med ekstremt rascistiske kommentare om hvide mennesker.

Jeg er dog helt uenig med dig i din mening om Die Hard filmene. Ligesom #8 mener jeg også at 2'eren er den svageste, fordi den netop følger en opskrift som 1'eren også brugte. Men hvor 1'eren indeholdt fed action, var ekstremt underholdende og på sin måde også var intellegent, var 2'eren vildt overdrevet, kedelig og ikke særlig opfindsom. 3'eren var mere frisk og klart den sjoveste Die Hard film. Indrømmet, plottet var ikke særlig originalt eller nyskabende, men stemningen i filmen var hele vejen fantastisk.

Allerede i starten af 4'eren kan man se, at filmen ikke skal tages synderligt seriøst. Den indeholder også imo nogle af de fedeste actionscener nogensinde. Den er under niveauet på 1'eren og 3'eren, men jeg mener klart at den slår 2'eren, da den er meget mere underholdende og har nogle fede actionscener, samt en historie, der i hvert fald kan fastholde min interesse igennem filmen.
Gravatar

#14 filmz-Kadann 15 år siden

#12 -

Ja, det er da i hvert fald hvad jeg får ud af filmen, især da Zeus konfronteres med at han er racist.

Hvad Martin Lawrence laver, skal jeg ikke kunne sige og det opdager jeg heller ikke, da jeg holder mig langt fra det bras han laver. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#15 database 15 år siden

#14

Ja man skulle tro, at hans stand-up show måtte være godt for at kompensere for hans manglende skuespiltalent, men nææh nej.
Gravatar

#16 filmz-Kadann 15 år siden

#15 -

Igen, ingen anelse. :) Jeg så nogle afsnit af den serie han lavede engang, "Martin" og har set en lille smule af "Bad Boys" og det var nok til at gøre mig gun shy, når det kommer til ham.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#17 database 15 år siden

#16

Bare rolig du er ikke gået glip af noget som helst. Hans stand-up show hører med til noget af det dårligste jeg har set. Det er overhovedet ikke sjovt på nogen som helst måde !!

Skriv ny kommentar: