Det er svært på nogen måde at forstå, hvorfor filmen er blevet genindspillet. Der bliver ikke føjet noget som helst til originalen – man har blot kopieret og så klippet og klistret lidt her og der. I USA har publikum taget filmen til sig, og der er endda blevet udgivet karaokeversioner til biografen, så publikum kan sidde og synge med. Det lyder dog nærmest som 116 minutter i det rene helvede, hvis man skulle udsætte sig selv for det…

Det kunne tænkes, at den positive modtagelse skyldes et andet forhold til den periode, “Hairspray” foregår i, hvor det ikke gør noget, at problemstillingerne er ‘dummet’ ned. Naivitet kan naturligvis have sin charme af og til, men for denne letbenede sværvægter af en musical virker det næsten som om, man latterliggør en periode af et lands historie i en tid, hvor der ellers er nok af emner at lave film med en social samvittighed om.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 Lady Arwen 16 år siden

Hmm det er da faktisk ik så stort et brugergennemsnit den har fået... Synes ellers den er fantastisk... Så har lige givet den 6/6 for at booste gennemsnittet :)

Er ret vild med at John Waters(genialt at han spiller blotter) og Ricki Lake har cameos....
Doctor Who <3

Skriv ny kommentar: