Den autentiske fortælling om ubåden K-19 er en nervepirrende historie fra den kolde krig, med enkelte effektive og realistiske spændingsmomenter, men som i Kathryn Bigelows instruktion desværre fortælles på en lidt for tam og langtrukken måde, med fokus på ting man har set før og med en hovedrolle som aldrig bliver rigtig overbevisende.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-Fister 21 år siden

#9 syntes du også at fx. The Hunt for Red October var langtrukken, eller er du ikke gammel nok til at have set den??
Gravatar

#12 Michael Andersen 21 år siden

Hey, rock solid har altså ikke tid til at svare på jeres smarte bemærkninger, fordi han skal jo også have tid til at svine de andre film og skuespillere til i alle forums. :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#13 filmz-krejlen 20 år siden

The hunt for red October...

Genial film... kan se den igen, igen igen igen igen igen ( damn i'm stuck in a loop ) igen...

har ikke fået set K-19 færdig endnu... blev desværre afbrudt af en fest... men indtil videre har den ikke været kedelig på nogen måde... ( er lige kommet dertil hvor de affyrer testmisilet..

Bliver filmen bedre efter det?
---------------------
Respect The UnknowN
Gravatar

#14 BN 15 år siden

Jeg så denne film for første - og sidste - gang her til aften. Den har da en del ganske udmærkede scener med ubåds-mandskabet der bliver sat alvorligt på prøve i forbindelse med lappe et hul på en reaktor. Og Liam Neeson er jo altid god - det er reelt ham der bærer filmen.

Desværre fyldes luften ikke kun med radioaktiv stråling i denne film, men også af irriterende selvhøjtidelig og vemodig snak om bl.a. det at være "helte", samt af en overdrevent melodramatisk musik, der har lige lovlig travlt med at fortælle én, hvad man skal føle undervejs. Hos mig har dette ikke den ønskede effekt, men faktisk snarere den stik modsatte: i stedet for at blive engageret, sidder jeg tilbage med en følelse af distance.

Harrison Ford's præstation virker meget rutinepræget, og - som påpeget af filmz's anmelder - er han ikke ligefrem særlig overbevisende som russisk officer.

Som sagt er der en del udmærkede scener, men selv disse har noget rutinepræget og klichéfyldt over sig.

'K-19: The Widowmaker' er en af den slags film, der lige her og nu virker meget underholdende, men som bagefter føles luftig og ligegyldig.


3/6
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: