“Kærlighed & krydderier” er en anretning, der godt kunne have tålt et pift i form af stærkere krydderier iblandet ingredienserne. Handlingen er grundlæggende banal og tydeligvis skåret efter helt faste formler. Både replikker og skuespil virker gumpetungt og klodset, og så er filmen umådelig lang tid om at finde ind til sagens kerne. Alligevel er der underholdende momenter, men næppe noget der vil gå over i historiebøgerne.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-Phelodivia 16 år siden

Gav den 3 stjerner. Den er sød men ret jævn.
Gravatar

#2 jesperhp 16 år siden

Jeg har overhovedet ikke hørt om denne film før, men bare lige for at vide det - er jeg den eneste som synes, at "kærlighed og krydderier" er en ret så crappy titel?
Gravatar

#3 filmz-Torben Aamann 16 år siden

Fandt filmen meget kedelig. Historien er ikke interessant, og filmen føles overlang og overspillet.
Enkelte gode scener redder ikke filmen fra, at være en slap oplevelse.
Gravatar

#4 dslacker 16 år siden

Syntes nok at referatet sagde mig et eller andet... Dette er (suk) endnu et remake... Til en forandring af en tysk film:
http://www.imdb.com/title/tt0246772/
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#5 MOVIE1000 14 år siden

en romantisk film der minder vel om en live action udgave af Ratatouille (I stedet for rotten er der en lille pige) jeg nød filmen, men jeg ville gerne have set flere kækken scener, i stedet for at der blev fokuseret alt for meget på hendes privat liv,men den danske titel lyder forkert det ville være bedre med Krydret kærlighed eller Brændende Kærlighed:) jeg andmelder denne her som en BD. Den kunne også godt bruge mange flere sjove scener, da jeg får et indtryk i traileren at det er en romantisk komedie, men den er hyggelig og jeg giver den 4/6
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: