“Lust, Caution” er en flot film, der på overfladen ligner et helt normalt krigs- og kærlighedsdrama, men i virkeligheden heldigvis ikke er det. Filmen forvandles i stedet til et studie i den rå tiltrækningskræft og den sensuelle kærlighed skænket af naturen og bragt til live mellem synder og helgen. Man kunne blot ønske, at resten af filmen dampede med samme intensitet som temaet og Wongs sexliv, men den film må vi have til gode, da Ang Lee tydeligvis hverken har mistet talent eller lidenskab.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Patriarch 16 år siden

Har hørt den minder lidt om Black Book. Efterhånden som folk har set dem begge kunne jeg godt tænke mig at vide hvilken af de to jeg skal se hviks jeg kun ser én.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 dslacker 16 år siden

Uden i øvrigt at have en holdning til denne film, som jeg ikke har set endnu, så synes jeg at det er lidt synd at Ang Lee's 2 bedste film ikke nævnes i hans CV, nemlig The Ice Storm (Et "isnende" portræt af suburbia og kernefamilien - utroligt at denne film er lavet af en "ikke-amerikaner") og Eat Drink Man Woman (nok den mest sultinducerende film der nogensinde er lavet - at den samtidig er fyldt med overraskelser og sjove portrætter af en familie fyldt med kvinder er så bare et yderligere plus).
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#3 filmz-Bruce 16 år siden

#1 Har ikke set denne, men skal du se Black Book, så gør det i HD pga. det vilde billede. Instruktørmæssigt er det noget rod!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 Patriarch 16 år siden

Ok... hmmm... Verhoven plejer da ellers godt at kunne fortælle en historie. :-/
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: