“Next” er Hollywood-underholdning af værste skuffe. Et håbløst plot, flade karakterer og gumpetunge dialoger gør det ud for et forsøg ud i sci-fi-genren, der har repræsenteret beslægtede film adskillige klasser højere, end hvad der her viser sig at være tilfældet. Filmen er fra start til slut et forudsigeligt opkog af genrens foreskrifter, og det havde unægteligt været befriende at besidde de samme forudseende evner som Nicolas Cages hovedkarakter, så det havde været muligt at styre udenom.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 jessup 16 år siden

#18 er det ham her du taler om?:
http://www.imdb.com/name/nm0001958/
This is just until June
Gravatar

#22 filmz-Bruce 16 år siden

#18

Hvornår fatter folk, at en anmelder giver udtryk for EEN mening om en film, sin egen, og at der ikke er tale om den uangribelige sandhed? Vær enig eller uenig og diskuter anmelderens argumenter og giv udtryk for dine egne, men den hersens jagt på koncensus og nærmest heksejagt på de vantro, som VOVER at mene noget andet end min sandhed, hvorom solen jo drejer, er til at gabe munden af led over.

Det er det samme man ser på forumet på Highdefdigest, hvor tåber nærmest står i kø for at lynche anmelderen Bracke, hvis han ikke vurderer det samme som dem.

Thomas Treo fra EB, sviner konstant Stones og Springsteen til, men EB har nu engang sat ham til at anmelde dem og det er så det. EEN mening! Hvis jeg sviner Transformers til, det samme. EEN mening!

En anmelder skal sige sin mening og skide på andres, ellers er han/hun ikke en anmelder.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#23 filmz-Whitetrash 16 år siden

22: Enig!

En anmelder bør dog besidde en vis portion viden om generel film-teknik, fortælle-teknikker m.v., og anmeldelsen bør afspejle dette.
Wanna go for a ride? No thanks. No Thanks? What does that mean? That I dont wanna go. Go where? For a ride. A ride! Now thats a good idea: Ok lets go.
Gravatar

#24 filmz-Bruce 16 år siden

#23 Enig right back at ya! :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#25 Yoda 16 år siden

#20

lol :-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."

#26 16 år siden

Man hører ofte at Cage er fesen, men Julianne Moore må dog siges at toppe ham komplet i denne film. Hun er razzie-award værdig i denne film. Fesen fesen.
Gravatar

#27 BN 16 år siden

#1 - bruce:

Det var en slutning, som kunne konkurrere mod Boxing Helena.


Hvordan slutter 'Boxing Helena' da? Jeg kan kun huske handlingen i store træk, da det er mange år siden jeg så denne tåbelige film på tv.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#28 icetea 15 år siden

Blev lidt overrasket, starten af filmen var pænt kedelig, men så blev det faktisk lidt interessant og ok underholdende :)

3.5/6

Skriv ny kommentar: