“Ocean’s Thirteen” konstituerer to timers aldeles letfordøjelig, afvæbnende og humørfyldt underholdning. Filmen overgår uden problemer sin umiddelbare forgænger og præsterer næsten at være på højde med trilogiens første kapitel. Hvis man er fan af filmen og ejer en Blu-ray afspiller, bør man kraftigt overveje at investere i filmen på Blu-ray, eftersom skiven indeholder mere interessant ekstramateriale end dvd-udgivelsen. Desværre skuffer AV-præsentationen, så det er mildt sagt heldigt, at filmen er så fandens underholdende.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 elwood 16 år siden

#10 Hele tog sekvensen, virkede bare som en Hovsa løsning de kom i tanker om i sidste øjeblik.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#12 filmz-zcully 16 år siden

Hvorfor holdte de sig ikke bare til de gamle cool fra den originale og lod være med at lave det makværk. Det var ikke nødvendigt at genindspille den. Synd synd....
Ville nærmest være det samme som at genindspille Blues Brothers med Tom Cruise og Danny De Vito som Jake og Elwood *GGG*.

Skal dog siges jeg kun har set den første af de nye, men det holdte mig fra at se de andre.
Gravatar

#13 elwood 16 år siden

#12 Blues Brothers med Tom Cruise og Danny De Vito som Jake og Elwood *GGG*.


Var det med vilje den rækkefølge blev nævnt, fordi så sku Tom Cruise da godt nok lige tage et par pund på, og Danny boy på kur 8-)



J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#14 filmz-zcully 16 år siden

Det var bare et eksempel.
Syntes ikke der er nogen skuespillere der kan matche eller hamle op med hverken Frank, Dean eller Sammys coolness. Så genindspilninger som denne burde slet ikke have været.

Ja så ovenstående (#13)ville næsten også passe :-)

Skriv ny kommentar: