“SPECTRE” er ikke i sig selv så imponerende. Men som afslutning på Daniel Craigs Bond-æra såvel som Sam Mendes lidt mindre tofilms-visit så er den et punktum, jeg kan leve med. Der var aldrig en samlet idé fra “Casino Royale” frem til nu, men Christoph Waltz’ blækspruttehoved får det næsten til at virke sådan.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Gasivodo 5 år siden

Øh, Never Say Never Again?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Det lover jeg, hvis Sam M instruerer Craig som Bond25 ;)
Gravatar

#3 Geekalot 5 år siden

Så er den værd at se ? eller er den som resten af Craigs bond film ?
Lyder spænende med det lidt er en hyldest til de foregående film.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#3 Skal ikke vurdere, hvad andre skal gøre, jeg har forsøgt at beskrive min filmoplevelse med 'SPECTRE'. Vil ikke skære Craigs film over én kam. De er meget forskellige. 'Royale' var en god genstart med lidt for meget poker, som var på mode dengang. 'Quantom' var et mislykket modspil til Bourne-filmene, der var populære på det tidspunkt med dens hurtige klipperytme, imens 'Skyfall' var, hvad jeg kunne ønske mig fra en 007-film.
Gravatar

#5 akerman 5 år siden

Jeg synes ikke rigtig den fangede mig, på samme måde som Skyfall gjorde. Den manglede et spændingselement, jeg sad hele tiden med følelsen af at jeg kendte skabelonen på forhånd, vidste hvad der ville ske. Men åbningsscenen med helikopteren, samt day of the dead - som må have været en reference til Live and Let Die, var fed.
Gravatar

#6 X&O 5 år siden

Sjovt hvordan alle fremhæver day of the dead-sekvensen som noget af det bedste ved filmen, når nu location blev ændret i manus fordi produktionen fik en spandfuld penge for at bruge Mexico. Da det kom frem var mange medier ude med riven.

Skriv ny kommentar: