Gravatar

#11 Gorman 4 år siden

#10 overordnet set ja. Enkelte ting var ringe: mesterkodebryderen og kasinoscenerne og lukes surhed ( om end årsagen var ok ) og Snokes hurtige død, men set ud fra historien i alle 3 film i den sidste trilogi giver det ok mening. JJ redder den hjem med en rigtig god historie og forklaring imo.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#12 IBA 4 år siden

Den nye trilogi er et hån mod de første seks film. Præmissen for de første 6 film er, at Anakin Skywalker er den udvalgte, der vil genskabe balancen i forcen, hvilket han jo ender med at gøre i Return of the jedi. Det skider Disney fuldstændig på i de nye film. Både J.J. Abrams og Rian Johnson er elendige til at skrive film og skal holde sig til blot at instruere. Ingen originale ideer. Copy paster fra den oprindelig trilogi. Selv Mark Hamill er imod disse film.
Gravatar

#13 Mejse 4 år siden

#12 hvordan er der balance i return of the jedi ?
Gravatar

#14 Gorman 4 år siden

IBA (12) skrev:
Den nye trilogi er et hån mod de første seks film. Præmissen for de første 6 film er, at Anakin Skywalker er den udvalgte, der vil genskabe balancen i forcen


Tjo sandt nok men så kender du jo også følgende citat fra Yoda i III: A prophecy that misread could have been
:)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#15 Johnny42 4 år siden

#12 I The Rise of Skywalker siger anakin selv, at han tidligere bragte balance i kraften, så det gjorde han i Return of the Jedi, og fordi den bliver genoprettet en gang, betyder det ikke den er konstant og at der ikke kan komme ubalance igen.

At bringe balance i kraften betyder heller ikke at the dark side bliver udryddet for altid, og det var ikke forgæves. De fik 30 år med fred, hvor de skulle få den nye republik til at fungere og med forholdsvis fred.

Det vil være det samme som at sige at afslutningen af første verdenskrig var forgæves, fordi der kom en krig nogle år senere.

Skriv ny kommentar: