Hovedrollerne bæres glimrende af Josh Hutcherson og Annasophia Robb, der bringer betydeligt liv og troværdighed til historien. Som den økonomisk klemte fader ses Robert Patrick, hvis rolle vækker minder om hans fremragende præstation i “Walk the Line”. Han er et godt menneske, hvis tyngende ansvar har gjort ham små-tyrannisk. Patrick er brillant i denne slags roller, muligvis fordi hans skuespil ikke undskylder de personer, han spiller, og øjeblikkene mellem faderen og sønnen er blandt filmens mest potente.

De lidt for eksplicitte CGI-dele samt enkelte lige lovlig klichefyldte scener (en familie-malingsmontage komplet med popmusik stikker særligt i øjnene) gør “Terabithia – et hemmeligt land” god i stedet for fremragende, men der er ikke desto mindre tale om et glimrende værk, der indeholder dybder, som man næppe vil forvente udfra pr-materialet. Tilskuere, der ser den i håb om en ny “Narnia”, bliver muligvis skuffede, men til gengæld har den andre kvaliteter, og som filmen udvikler sig, bliver den langt mere bevægende, end man skulle tro. “Terabithia – et hemmeligt land” er et vidnesbyrd om, at vores liv bestemmes mindst lige så meget af vores fantasi, som af vores “ægte” oplevelser. Den er dog også en påmindelse om, at der er visse aspekter af livet, som intet magisk land kan beskytte os fra.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 Slettet Bruger [2440420967] 16 år siden

#10 - Det kan du så have helt ret i. Men jeg tror nu stadig ikke at deres problemer kan blive løst af en T-1000. - Alting er ikke så simpelt :)
PLEASE DELETE THIS ACCOUNT!
Gravatar

#12 filmz-jeangrey55 16 år siden

har ikke set den i nu
Gravatar

#13 Spanner 16 år siden

#12 Brugbart

Den films markedsføring fatter jeg slet ikke. Det er så vildledende, at det gør helt ondt
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#14 filmkorn.dk 16 år siden

Dejlig film, som alle børn i dag burde se. Rørende.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.

Skriv ny kommentar: