Gravatar

#11 squee 16 år siden

#10
Det er ikke bare et rygte, fordi han siger det selv i bogen "Lynch on Lynch"
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#12 nephilim 16 år siden

elsker bare musikken i den her serie,Angelo badalamenti og Julee Cruise swinger totalt godt sammen......er glad for min gamle Twin Peaks lp..
Gravatar

#13 filmz-BrotherJack 16 år siden

#11
Okay, men i "Letterman" var han i hvert fald ikke i tvivl om hvad han syntes om beslutningen! Han var rasende, og sagde modsat at "Wild At Heart" kom ud af dette raseri.
Gravatar

#14 Highland Park 16 år siden

Meget passende kan man læne sig tilbage i yndlingsstolen med en "damn good" kop Lynch-kaffe, mens man nyder serien...
Ahhh! ;)
http://www.davidlynch.com/coffee/
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#15 kasper.jen 16 år siden

Fuldstændig vanvittigt sidste afsnit! Men hold kæft hvor er det genialt! Der går som sagt flere dage før man kan flytte fokus fra den sidste scene med Cooper! Nok det bedste TV-afsnit i historien overhovedet!!
Gravatar

#16 MadMartigan 11 år siden

Det kan godt ske mange af jer syntes James Hurley er den mest irriterende karakter i Twin Peaks, men hvad lige med Nadine Hurley, hun er da endnu mere irriterende, og har da absolut heller intet med noget at gøre.

Sidste afsnit er ok, men ikke på højde med nogen af de 15 første (Det kan måske være det er blevet hyppet for meget her på siden, jeg har lige set det, så skal lige have tygget på det i et par dage). Der er ALT for mange løse ender. Jeg er en af dem, som mener, at serien skulle have stoppet efter de 15 første afsnit, dertil hvor Lauras morder bliver afsløret. Så havde det uden tvivl været den bedste serie til dato, men de sidste 15 afsnit ødelægger bare alt for meget.

Her er lige lidt interessant læsning, husk at skriv d. 10 Juni 2016 i kalenderen ☺ http://theweek.com/article/index/238491/twin-peaks...


I'm your huckleberry...

Skriv ny kommentar: