Tingene begyndte at se sort ud for James Bond efter udgivelsen af “The World Is Not Enough”. Knap nok var helten blevet genoplivet i 90’erne efter flere års tavshed, før man næsten tog sig selv i at ønske, at den fiktive agent var blevet efterladt i filmverdenens underverden. Heldigvis fik man rettede op på mange af de forgangne films fejltagelser i seriens næste film. Ligesom dvd-udgivelsen af “Tomorrow Never Dies” er denne dvd udelukkende et must for hårdhudede Bond-tilhængere.

James Bond vender tilbage i ”Die Another Day”.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 pulse83 17 år siden

Egentlig en udemærket Bond-film den første time, men efter afsløringen af hvem der virkelig er skurken, går det grueligt galt. Den ene tumpede sekvens afløser den anden, og skuespillet bliver bare dårligere og dårligere. At caste Denise Richards, der virker mere snotdum end en pebernød, som atomfysiker er direkte tragikomisk. Marceau er fantastisk smuk og forførende i første del, men hendes præstation i anden del af filmen (grundet dårlig instruktion/manuskript) ødelægger desværre det hele lidt. Brosnan gør det, som altid, udemærket. En rimelig skidt Bond-film, der dog har sine underholdende action-øjeblikke. 3/6

Billedet står rigtig flot. 5/6

Lyden er udemærket, men jeg er enig med anmeldelsen i at der mangler noget bund og en generelt mere "crisp" lyd. 4½/6
Excuse me, Flo!
Gravatar

#2 kasper.jen 16 år siden

Den er faktisk slet ikke dårlig. sejlig åbnings actionscene, og Denise Richards er ganske dejlig at se på selvom hun er røvdårlig som skuespiller.

Skriv ny kommentar: