Af: Michael Andersen | Udgivet: 2003-07-23

I anledningen af biografpremieren på”Terminator 3: Rise Of The Machines” har filmz.dk anmeldt de tre Terminator-film.

Klik på titlerne for at læse mere.
“The Terminator”

I 2029 dominerer supercomputerne Jorden – fast besluttet på at udrydde menneskeracen totalt. De sender en dødbringende cyborg tilbage i tiden for at ændre på historien ved at myrde Sarah Connor – kvinden hvis ufødte barn vil blive menneskehedens eneste håb om frelse. En ulige kamp for den helt uvidende kvinde – hvis eneste håb også kommer fra fremtiden…
“Terminator 2: Dommedag”

Året er 1991. Fremtiden er ikke fastlagt. Der findes ingen anden skæbne end den, vi selv skaber… Ordene runger ned gennem årtierne til oprørslederen John Connors mor, Sarah. I år 2029 står John Connor i spidsen for menneskenes kamp mod dræbermaskinernes diktatur.

Magthaverne vil for enhver pris ændre historiens gang. De sender deres mest avancerede Terminator, T-1000, tilbage til 1991. Ordren lyder: Dræb John Connor…
“Terminator 3: Rise Of The Machines”

Et årti er passeret siden John Conner forhindrede Dommedag og redede menneskeheden fra total ødelæggelse. Nu, i en alder af 25, lever Conner et skjult liv. Han kan på ingen måde spores af Skynet – det højt udviklede netværk af maskiner, som engang forsøgte at slå ham ihjel og føre krig mod menneskeheden. Indtil… ud af skyggerne af fremtiden træder T-X, Skynet’s mest avancerede cyborg dræbermaskine nogensinde. Sendt tilbage gennem tiden for at færdiggøre det job, som hendes forgænger T-1000 ikke kunne klare.
Ugens filmz: Terminator – Robot kontra menneske

I gamle dage var en film-robot en let genkendelig størrelse, men med Terminator-figuren er det anderledes – balancegangen mellem maskine og menneske er vanskeligere at definere.

Ugens filmz kigger nærmere på forholdet robot/menneske.

Gravatar

#1 filmz-Topper 18 år siden

Hvis jeg husker ret så blev der for nogle år siden lavet en Terminator 3. Det var en kortfilm på ca. 15 min.
Er der nogle der kan bekræfte dette?
Gravatar

#2 azathoth 18 år siden

Yeah... det var Terminator 2 3D. Der blev optaget nogle minutters ekstra film som blev vist i 3d hos Universal Studios, sammenkoblet med "live performance" fra en flok skuespillere.

http://us.imdb.com/Title?0117880

Men det er blot en udvidelse af to'eren, ikke en egentlig tre'er
This is not the signature you're looking for. You can go about your business. Move along!
Gravatar

#3 MikkelHJ 18 år siden

Jeg kan huske at have set et spoof lavet af Mad TV. Det er en trailer for Terminator 3, hvor T-800 ankommer til Betlehem ved tidspunktet for Jesu fødsel. Han dukker op igen ca. 33 år senere for at beskytte den nu voksne Jesus mod de romerske soldater og ikke mindst mod Judas.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.

Skriv ny kommentar: