Gravatar

#1 Highland Park 10 år siden

http://www.rytmiskcenter.dk/im-komposition/im-underviserekompositiontilfilmamedie skrev:
Komponister og lyddesignere oplever i højere grad at skulle flette deres musikalske færdigheder sammen med andre kreative erhverv. Film og mediebranchen er i denne forbindelse en stor aftager.

Komposition til Film & Medie er et tilbud til komponister og lyddesignere der ønsker at opkvalificere sig fagligt og få indblik over arbejdsgangene i forbindelse med at skabe musik og lyd til film og andre medier.

Kurset vil i høj grad have fokus på branchekendskab, og nogle af de dygtigste fagfolk vi har i film og musikbranchen, vil klæde dig på til at arbejde professionelt med komposition til film og medie:

Niklas Schak - Komponist
Træneren, The Children of Darfur, Stilhedens Symfoni , Unge Freud I Gaza

Michael Blicher - Komponist
De Vilde Hjerter, Jorden under mine fødder, Mimi’s sidste valg

Martin Barnewitz - Instruktør
Kollegiet, Messengers II: The Scarecrow, Glimt af Mørke

Peter Albrechtsen - Lyddesigner
Mænd der hader kvinder, Antichrist, Smukke mennesker

Undervisningen vil ofte forme sig som oplæg fra underviserne, efterfulgt af konkrete øvelser eller projekter. Vi vil således tilstræbe at kursisterne hele tiden er i gang med at komponere.

Kurset er indelt i 2 blokke.

Komposition og Lyddesign
Her fokuserer vi udelukkende på det skabende. Kursisterne vil arbejde intensivt med deres egne kompositioner til billeder fra professionelle filmproduktioner. På denne del er der tilknyttet to erfarende mentorer med mange produktioner bag sig.

Bag om
Her møder kursisterne nogle af de dygtigste instruktører og lyddesignere vi har herhjemme. Bag om er vejen til at forstå film og medieverdenens sammensætning og udfordringer og ikke mindst danne netværk.

Kurset indeholder også masterclasses og gæstebesøg fra udvalgte institutioner og fagfolk.

Hvad kræves der for at blive optaget på kurset

Vi forudsætter, at alle kursister har erfaring med komposition til film og/eller andre kunstneriske medier.

Ved tilmelding indsender ansøgeren 3 stykker selvkomponeret musik, enten på noder eller i elektronisk form. Det indsendte musik skal vise et klart billede af niveau og musikgenre. På baggrund af det indsendte musik udvælges kursister til en vejledende optagelses samtale.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: