Gravatar

#1 Gridlock 2 år siden

I 2015 kunne man læse hvordan CBS Paramount havde valgt og få stanset indspilningen af en Star Trek Fan film kaldet Axanar.
Nu har CBS Paramount så kastet deres blik på endnu et fan projekt.
Denne gang et projekt skabt af Stage 9 der blev ledet af den britiske youtuber kaldet Scragnogs Den.
Projektet blev started i 2016 og gik ud på og skabe en komplet version af Enterprise D i Unreal Engine til PC og Oculus Rift , hvor du ved og ta den ikoniske Turbo lift, kunne gå rundt på hele skibet.

Fan projektet var none-profit og kunne gratis downloades fra Stage 9 siden.

Dette var i midlertidig ikke godt nok for CBS Paramount der sendte et Cease and desist brev til Stage 9, og krævede at projektet skulle stoppes og slettes øjeblikkeligt.
Stage 9 der havde arbejdede på dette projekt i 2 år forsøgte og få CBS Paramount til og ændre mening ved og tilbyde blandandet og fjerne støtten til Oculus Rift samt ændre skibets navn.
Men CBS Paramount mening stod ikke til og ændre, hvilke resulterede i at Stage 9 var nødsaget til og lukke projektet ned.

Både på Scragnogs Den youtube side samt Techspots side der reporterede om denne nyhed, har nyheden skabt en del vrede blandt fans, flere af dem der nu truer med og boycutte CBS Paramount fuldstændig.
Hvor mange der så gør alvor af denne trussel vides endnu ikke.

Hele artiklen samt et link til Scragnogs Den video kan findes her:
https://www.techspot.com/news/76647-fan-recreation...
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

tja det er da fuldt forståeligt selvom det sikkert gør mange fans vrede at det blev lukket ned, kunne man da have sagt sig selv det ville blive inden de begyndte.
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

#2 det så ikke helt korrekt det du skriver. Så længe de ikke tjener penge eller lagt penge i det, har CBS aldrig gået efter at lukke produktioner ned, før i tiden. Men med den nye høvding for Star Trek er der kommet nye linjer, det svære.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 og det ændre på at det er forståeligt og at man kunne have sagt sig selv det ville ske fordi ? de har jo lavet en hel liste med guidelines til hvordan fan projekter ikke bliver lukket ned :)

det er forresten ikke første gang eller sidste gang de har gjort noget ligende, de gjorde det også i 90erne :)

forstår heller ikke lagt penge i det delen ? selvfølgelig er der lagt penge i det ellers kan man ikke lave noget ?

men vi er enige om at det er surt, og at det har været meget anderledes tidligere :)

Skriv ny kommentar: