Gravatar

#11 Bruce 13 år siden

Jeg bruger selv "I like" en del, men det afholder mig på ingen måde fra at holde kæft :) Hvorvidt en "I like" knap vil sige noget, kommer altid an på brugerne. På EB's nationen f.eks. er det jo nærmest et kvalitetstempel at få så meget negativ respons som overhovedet muligt, pga. det næsten totale fravær af intelligens og evne til at ræsonnere. Sådan er tilstanden heldigvis ikke på Filmz :)
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#12 McPeter 13 år siden

#10 - delvist ja, men så kan man spørge sig selv om hvilke kommentarer det er man erstatter. Hvis du erstatter et par enkelte 5-ords kommentarer (det ér trods alt begrænset hvor meget brugbart input du kan komme med på én linje), men til gengæld højner aktivitetsniveauet ser jeg det ikke som et dårligt tiltag.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#13 McPeter 13 år siden

#11 - hehe my point exactly - der er sgu ingen "i like" knapper i hele verden der kan få bruce til at tie stille. ;-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#14 Lord Beef Jerky 13 år siden

#12 Nogle af de bedste diskussioner herinde er da netop startet på den måde... en siger "Enig med anmelderen! Fantastisk film!", en anden siger "Hvorfor?" og så går det i gang. Det er muligvis ikke mange diskussioner, der starter på den måde, men hvad præcis skal vi bruge en "I like" knap til? Jeg ville da aldrig tænke "Guuuud! Der er 32 der har trykket I like her, det må jeg hellere se hvem er!".... men det er jo bare mig.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#15 Kruse 13 år siden

McPeter (12) skrev:
...men til gengæld højner aktivitetsniveauet ser jeg det ikke som et dårligt tiltag.


Hvordan havde du forstillet dig at det skulle kunne højne aktivitetsniveauet, hvis tiltaget erstatter indlæg med et "I Like"?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#16 MOVIE1000 13 år siden

Synes ikke at filmz mangler den funktion, hvis nogen er uenige eller enige, ville jeg helst have at man kunne se hvem der var uenig og enig, og det er også det der for det meste plejer at starte en god diskution :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#17 Åkepool 13 år siden

Kruse (2) skrev:
Jeg vil nu helst for alt i verden undgå at Facebook og dens funktioner kom ind i selve forummet. Så synes jeg at det er langt bedre hvis folk der er enige i en anmeldelse, skriver i et indlæg at de er enig og måske tilføjer en smule ekstra tekst, såsom "Helt enig! Det er en fantastisk film" osv. Jeg vil endda hellere have at nogen bare skriver "Enig!" end at vi skal hive Facebook ind i forummet.


I like :)

So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#18 McPeter 13 år siden

#15 - "I Like" vil aldrig erstatte "rigtige" diskussions-indlæg, men vil muligvis erstatte 1-linjes "enige" kommentarer. Derudover forventer jeg da at - fordi det nu er så nemt - vil der være flere der trykker "I like" end der tidligere har været folk der gider bruge tid på at skrive "enig med hvad X skrev" - og dermed vil aktivitetsniveauet være højere.

Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#19 wimmie 13 år siden

#2

*Winnie likes this*

"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#20 wimmie 13 år siden

Kruse (6) skrev:
Der har i øvrigt været en tråd om det før: http://filmz.dk/forum/filmz/synes-godt-om-knap-587...


Haha, den tråd er i øvrigt god spas - havde helt glemt den. Elsker dens udvikling :D
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”

Skriv ny kommentar: