Gravatar

#1061 Notional 14 år siden

evermind (1059) skrev:
#1058 Du er kommet til at lave en streg i dit indlæg. Tænkte, det var en fejl ...? ;)

Nej nej en overpopulistisk tosse, der kun lever på at sige hvad folk vil høre, uden realistisk at kunne gennemføre noget er ikke noget man bør støtte. At han så har smidt sin islandske sweater og fået en stylist til at give ham jakkesæt på, er jo bare at klæde ulven ud i fåreklæder. SF er gammelkommunister og vil være det i hjertet. At folk ikke ser det er ærlig talt skræmmende.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#1062 evermind 14 år siden

Det var bare spas. Jeg må ærligt talt indrømme, at jeg ikke har fulgt med i, hvem der stiller op hvor. :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#1063 filmz-jonasgr 14 år siden

Notional (1061) skrev:
Nej nej en overpopulistisk tosse, der kun lever på at sige hvad folk vil høre


Er betegnelsen på 99 % af landets politikere :)
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#1064 filmz-Bruce 14 år siden

Notional (1058) skrev:
..men SF går frem -6/6


Men hvad får de reelt ud stemmerne, som de ikke allerede havde, nu hvor S og R går tilbage? Reelt er der jo ikke sket det store siden sidst. Når oppositionspartierne har fejret aftenen, så ser summen af regnestykket ud til at være, at VKO har opnået flere stemmer end de gjorde sidst. Det havde jeg faktisk ikke troet ovenpå 3 perioders borgerlig regering og en finanskrise og en ret ny statsminister på posten. SF lever meget højt på spaskongen Villys karisma, men livet er andet end at traktere Fanøboerne og sige jokes.

Men jeg giver dig da ret i, at udsigten til en mand som Ole Sohn som minister, der har fået tungekys af DDR's Führer Erich Honecker, det siger enten lidt om, hvor meget folk ved om SF's politik, eller også siger det nok mere om, hvor lidt de ved.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#1065 Notional 14 år siden

bruce (1064) skrev:
Men hvad får de reelt ud stemmerne, som de ikke allerede havde (..).

Problemet er, at K samarbejder med SF på Frederiksberg, så de får mere at sige her i byen (ja jeg bor også på Frederiksberg). De fik vidst 1 mandat mere.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#1066 evermind 14 år siden

#1063 Hehe, jeg er ikke det store politiske geni, men når jeg ser diverse paneldebatter o.lign. på tv, forekommer det mig altid, at der bliver brugt mere krudt på at få modparten til at fremstå utroværdigt end på selv at fremstå troværdigt ... og det får mig oftest til at sidde tilbage med følelsen af, at INGEN af parterne er troværdige.
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#1067 filmz-Bruce 14 år siden

#1065

Se DET har jeg ikke noget imod. Faktisk er jeg rigtig meget FOR, at Konservative arbejder så bredt som de gør på Frederiksberg. Faktisk tror jeg det er en af grundene til K's succes. På Frederiksberg har man et velfungerende rådhus, hvor der ikke er gravet grøfter og jeg vil hellere have, at en Konservativ borgmester giver indrømmelser på få områder, end de står på den anden side og skal se S/SF lade budgettet eksplodere og skatterne stige.

Tænk hvis Nicolai Wammen fra S i Århus, som også samarbejder bredt, var formand for S og Mads Lebech (gamle Frederiksberg borgmester) var formand for K? Så tror jeg man ville kunne se en hel anden forhandlingsvilje, med mindre der selvfølgelig var grupperinger, som ville modarbejde dette internt i partierne. K ville gå mindst 10% frem med Mads Lebech som partileder.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#1068 Notional 14 år siden

#1066 Det er fordi det er politikere :p .. Ej, det er også måden debatter kører på nu. De er alt for overfladiske og ender derfor let i mudder. Ingen medier følger jo op på udtalelserne, hvorfor de slipper afsted med for megen "kreativ" udtalelse.
Men jeg må da indrømme jeg glædede mig dengang vi havde Anders som statsminister, for han kunne godt nok rive oppositionen rundt i debatterne op til valg. En ren fryd at lægge ører til.

#1067 Enig i at bredt samarbejde er en god ting, men lige SF er jeg ikke glad for. Det er jo nærmest en "klog" version af enhedslisten :(

Jeg fatter til gengæld ikke, hvorfor Købehavn har valgt S ind igen og givet SF mere magt der også. Det er ikke ligefrem gået godt for KBH de seneste år.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#1069 filmz-Bruce 14 år siden

#1068 Man skal jo også tage demografien i betragtning, de sociale forskelle og ikke mindst den historiske arv, hvor mange stemmer det samme som familien historisk har stemt. Mange husker de gamle slagord og andre tider og så kæmper argumentation, facts og lignende sci-fi virkelighed forgæves, hvis TV avisen, politiske avis artikler og nyhedsudsendelser ikke ligefrem er daglig kost.

Jeg forstår godt, hvis Sydhavnen og Nørrebro ikke ligefrem vælter af jubel over Pia Allerslevs kandidatur, for hun er ingen match for en mand som Frank Jensen. København ER og BLIVER S og SF og det vil det være de næste 100 år. Og hvis de borgerlige ikke engang kan stille med en kandidat, som har lidt pondus og vælgertække, jamen så gider man jo heller ikke kampen.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#1070 Skeloboy 14 år siden

Et tilsyneladende rødere Danmark - 6/6

Valget i Odense - 5/6 (well...kunne have været bedre, men er absolut tilfreds)

Og det er alt, hvad jeg siger om politik i denne tråd:)

Skriv ny kommentar: