Gravatar

#3401 filmz-Bruce 14 år siden

#3400 Og ikke kun 12 minutter ... men med fuld løn ... BIG FUCKING LOL! 12 mia. oven i hatten til de 24 mia. som vi mangler ifølge EU's konvergenskrav. Nogle gange kunne man ønske sig, en stor del af Danmarks befolkning blev taget hårdt bagi med en strap-on.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3402 filmz-jonasgr 14 år siden

Richie Porte i rosa i Giro d'Italia 10/10

Var med i et 50 mands udbrud som holdte hjem med mere end 12 minutter. Stærkt af den unge australier.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#3403 Notional 14 år siden

At Lene Espersen er feriespasser 0/6
http://ekstrabladet.dk/nationen/article1348967.ece
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#3404 Thomsen 14 år siden

#3392 - Det gør mig virkeligt ondt at høre.

Som du måske ved, så har jeg været en lignende tur igennem for nogle år siden og kender derfor en del til den side af sundhedssektoren. Hvis du har brug for at lufte noget, nogle spørgsmål eller bare mangler et godt råd til, hvad man som pårørende skal gøre, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#3405 mr gaijin 14 år siden

#3404 Mange tak. Jeg har et godt netværk af venner, også mange med den type erfaring, som jeg støtter mig til. Men det er altid rart at vide, at der er nogle, man kan snakke med.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3406 Thomsen 14 år siden

#3405 - Det er jeg glad for at høre. Jeg ville bare lige sikre mig, at du ikke stod mutters alene med det.

Håber at vedkommende kommer godt igennem det og sender dig en varm tanke.


Og så lige for at komme tilbage til topic:

At psykiatrien er skåret ned fra 16.000 sengepladser i 1984 til 3.000 sengepladser i 2009 (med yderligere nedskæringer på vej i år) - 0/6
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#3407 Skeloboy 14 år siden

Har lige læst regeringens udspil nu: 2/6 til den...(den får 2 for at droppe skattelettelserne).

Jeg fatter ikke, hvordan man kan fastfryse overførselsindkomsten. Jaja, folkepensionister, langtidsledige, sygemeldte, de kan jo godt lige være med til at betale...aaargh, det kan gøre mig så pissehamrende sur. Og især når nogen kalder folk på overførselsindkomst for dovne, nasserer osv...Der er nogen, der udnytter systemet, men langt de fleste er presset.

Ændr pensionsalderen, drop efterlønnen, reformer det offentlige og reformer det dybt tåbelige ledighedssystem, som koster kassen.

Jeg er helt med på, at det er alt for let at smide regningen over på de rigeste. Derfor skal topskatten ikke hæves(og mange af dem, der betaler topskat, er ikke egentlig rige alligevel). Men jeg synes det er lidt tosset, at alle bare får en børnecheck. Vi skal gøre op med den universelle velfærdsstat. Skattetrykket er helt fint, og topskat ideen er rigtig god, men måske man skulle regulere ydelser efter indkomst. Kan dog ikke lige gennemskue om sådan et system ville koste penge.

Jeg stemmer SF næste gang, men er heller ikke helt tilfreds med den side. Grunden er, at jeg aldrig, aldrig kunne finde på at stemme på noget, der ville hjælpe DF og Venstre.

lol, det blev lidt længere og lidt mere politisk end jeg havde regnet med...en af mine få politiske ytringer på et forum
Gravatar

#3408 tiany 14 år siden

Skeloboy (3407) skrev:
Ændr pensionsalderen, drop efterlønnen, reformer det offentlige og reformer det dybt tåbelige ledighedssystem, som koster kassen.


Amen!
Valar morghulis
Gravatar

#3409 filmz-Bruce 14 år siden

Todd McCarthy, tidligere Variety, nu Indiewire, fuldkommen slagter Godard og hans nye film Socialisme. Det er ikke kedelig læsning.

I den sammenhæng kan det anbefales også at læse blogindlæggene fra Ebert, Waiting for Godard og dernæst opfølgeren. Ebert er ret enig!

Og så har Ebert et godt indlæg om real movies.

6/6
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3410 mr gaijin 14 år siden

#3409 Godard har ikke rigtig ramt mig med nogle af sine film efter slut-60erne. Dengang da han ramte bolden, fløj den ofte helt ud af stadium. Dengang gennemtvang han en udvidelse af rammerne for spillet. Nu er det som om, at han hellere vil dekonstruere sit bat og sin kasket i stedet for at hamre til bolden.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: