mr gaijin

Jeg er en af de tåber, der bilder sig selv ind, at film er mere end business og underholdning. Jeg leder desperat efter mening, tanker og kompleksitet i alt fra rumænske socialrealisme og taiwanesisk æstetikfilm til hæsblæsende hollywood og japanske b-film fra 70erne.

Jeg har set ufattelige mængder japansk film. Jeg taler sproget og har boet i Tokyo i et par år, så det er blevet til en uoverskuelig mængde af obskure film set i cinemateker og i japanske udgivelser. Generelt interesserer jeg mig en del for asiatisk film. Men det kan jeg skrive tykke romaner om, and now is not the time or place.
Anden ligegyldig information om mig:

- Jeg beskæftiger mig professionelt med journalistik og japansk sprog(er lige nu underviser i netop de to fag på Idrætshøjskolen Bosei).

- Jeg lider af Kimchi-mani. Hvis jeg kunne, ville jeg proppe mig med denne stærke koreanske spise morgen, middag og aften. Men heldigvis er der få steder i DK, hvor man kan få fat i den slags lækkerier.

- Jeg bruger mindst lige så meget tid på at læse og skrive om film som på at se dem. Men det er jo nok bare den gængse definition på en storforbruger af filmz :)