Gravatar

#3631 evermind 14 år siden

#3627 Sådan! :)

Men de er da godt nok ikke kede af det med portoen ... Håber den er pengene værd!
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#3632 Skeloboy 14 år siden

#3630 - ja, dem der bliver udtrykt af ksaku. Som jeg stærkt går ud fra, at Bony referede til.

Mht. stolen, så har jeg selv ødelagt en stol ved at kaste den ind i væggen...;)
Gravatar

#3633 Thomsen 14 år siden

Jeg har sgu ødelagt en del stabelstole pga. min øgede vægt de sidste 2 år. Det sker typisk, når jeg griner og læner mig tilbage. Så bøjer de bagerste ben sig stille og roligt, og pludseligt sidder Thomsen på gulvet. Derfor er jeg så vældig glad for mine egne Eames-stole. Deres karateristiske "eiffel-stel" er nemlig ikke sådan at få has på (og tro mig, jeg har prøvet).
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#3634 gi-jones 14 år siden

evermind (3631) skrev:
627 S
Det er vel bare almindelig pakke-fragt. Jeg skal sikkert kvittere og alt muligt godt :)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#3635 evermind 14 år siden

#3634 Så længe det giver dig følelsen af, at du ikke har spildt pengene. ;)

Det er vist DHL, der leverer. Det er det i hvert fald til mig ...
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#3636 I.F.F. 14 år siden

Jeg er aldrig blevet kaldt en troll før, men det er selvfølgelig en let måde at feje folk af, hvis de har en holdning man ikke kan acceptere.

At postulere at det ikke havde noget med islam at gøre, er ihvertfald helt gak gak.

“Strip, dans og erotiske tekster sammen med navnet på profeten Muhammeds sidste hvilested, Medina. Det er ikke en cocktail, som 15-20 unge andengenerationsindvandrere synes godt om…

Et øjenvidne, som var scenearbejder ved koncerten i Ishøj, fortæller: ‘På et tidspunkt kom der én hen til mig, som jeg først troede ikke var en del af den urolige gruppe. Han sagde, at jeg skulle sige til hende, at hun skal skifte navn, fordi ‘Medina’ er en hellig by for dem.

Jeg sagde til ham, at det var ikke sikkert, det kunne lade sig gøre at sige det til hende, og at hvis de var så glade for den by, hvorfor flyttede så ikke hjem til den. Han spyttede mig i hovedet, og sagde jeg skulle dø inden dagen var omme…

Efter koncerten var Medina rystet, og jeg fulgte hende hen til Kulturcafeen, og her kom de tilbage og råbte skældsord efter hende… Medina, der græd efter episoden, ønsker ikke at kommentere sit omstridte navn…”

“Da B.T. Møder de to unge knægte, er de begge af den opfattelse, at Medina er muslim. At det ikke er tilfældet, og at den dansk-chilenske sangerinde har valgt navnet, fordi det er almindeligt i Chile, ændrer ikke deres holdning.

‘Mænd kan godt stå i T-shirt og shorts og vise bar hud. Sådan noget må piger ikke i islam. Medina er en hellig by for muslimer, og derfor skal hun ændre navnet,’ siger den 16-årige.”


Desuden er der utallige lignende eksempler i islamiske lande, hvor der ofte er ballade, ikke bare fra pøblen, men osse på statslig plan, når letpåklædte sangerinder fra udlandet kommer og optræder. Senest har der været ballade i Malaysia som ellers gå for at være et af de mere tolerante islamiske lande.


Are you not seeing the rare bird on my shoulder?
Gravatar

#3637 Notional 14 år siden

#3636 Men i det mindste er middelalderen da nostalgisk? :S
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#3638 filmz-Bruce 14 år siden

#3636 Sindssygen er derude og vi kan ønske, krydse fingre og dialogisere herfra til dommedag for at nedtone problemernes omfang. Danmark kan udskyde problemernes omfang og har gjort det til en hvis grad de sidste 10 år, men på et tidspunkt mister værdipolitikken fodfæstet for en tid i befolkningen, når andre problemer tager til (økonomisk krise anyone?) og så løsnes grebet, og efter 4-6 år ser man først resultatet og så kan man gå igang igen.

Radikaliseringens potentielle omfang, får man ved at skule til de lande, som har omfavnet svøben på et tidligere tidspunkt med åbne arme. At begrebet ligger tæt på "Radikale" er i den henseende ganske morsomt. 2000 moskéer ligger åbne i England og Roberto Rossellini genopstår snart og laver "Malmø - Open City", hvad der sker, når hele bydele står udenfor myndighedernes kontrol.

Det ER imam'erne, som har det sidste ord og som reelt via forældre og hele familie anordningen har den reelle indflydelse på "tingenes tilstand".

Den som tier samtykker og vil man studere den radikale islams udbredelse nærmere, så er der masser med dokumentation på, at man ikke kun tier, men også beviseligt samtykker i høj grad i bl.a. England.

Nu findes der ikke som i NBA, NHL og NFL en drafting periode, hvor man kan sikre sig "de bedste" indenfor en holdsport, så man er rimelig naiv, hvis man tror vi i Danmark lige skulle være besvangret med de mest moderate og fredelige muslimer. Islam ER en lovreligion og det er dem som trækker i trådene bag Islams tæppe, som udstikker retningsreglerne for, hvorledes man skal opføre sig og integrere sig.

Hvis nogen ser lyserødt på mulighederne for fredelig sameksistens på demokratiets vilkår med en til stadighed stigende befolkningsgruppe af muslimer og med den udvikling in mente vi har oplevet i Europa og i verden de sidste 20 år, så held og lykke med det. Jeg har stadig til gode at miste min kritiske sans.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3639 Skeloboy 14 år siden

Så meget tid I har brugt på noget, jeg ikke gider læse...:)
Gravatar

#3640 I.F.F. 14 år siden

ja det med skyklapperne er jo meget rammende.
Are you not seeing the rare bird on my shoulder?

Skriv ny kommentar: