Gravatar

#831 Skeloboy 14 år siden

jeg vil heller ikke kalde det syg, jeg bliver...bare lidt sløj
Gravatar

#832 inflector 14 år siden

#831 en rigtig sløjeprins? :)
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#833 filmz-jonasgr 14 år siden

AC Milan - Real Madrid 9/10 Fantastisk underholdende kamp og med lidt held havde Milan vundet, for hvad dommeren annulerer Patos mål for kan jeg ikke forstå. Ærgeligt, i det det også var et ret så godt mål.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#834 filmz-Bruce 14 år siden

Kors ud af skolerne i Italien: 0/6

Vor fucking herrebevares. En skide finne kommer og skal bestemme, at italienernes traditioner skal ryge. Nu er det fandeme slut. Jeg stemmer imod alt omkring EU fremover. Det næste bliver én klager over spegepølse i vores skoler og vupti, så kommer menneskerettighedsdomstolen og beskytter et fucking mindretals følelser.

Jeg pisser snart blod op og ned af andres følelser! Jeg vil dekorere hele mit hjem med kors. Have 20 forskellige spegepølser i mit køleskab. Begynde og ryge. Pisse forbi toiletbrædtet og have et nøgenbillede hængende af Linda Lovelace. Jeg er sikker på, at menneskerettighedsdomstolen smider mig ud af mit hjem, næste gang jeg får gæster. Måske man skulle søge optagelse i Montana Militsen. Ekstremerne begynder at lyde tiltalende :(

Vaclav Claus: 6/6

Det skal nok vise sig, at han var den klogeste i sidste ende! Lad Hitlers Germania begynde!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#835 wimmie 14 år siden

Bony> Ja, men selvom kyssesygen var en hård omgang vil jeg 100 gange hellere have dét end en "almindelig" herpes-omgang; det skulle vist gøre rigtig nas :/
De fleste mener at man kun kan få kyssesyge(udbrud) én gang i livet (nogle siger andet), men herpes-udbrud (både forneden og i ansigtet) kan man jo få mange mange gange...

"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#836 HonoDelLoce 14 år siden

#834

Faktisk er jeg ikke sikker på, at jeg er så meget imod den tankegang. Jeg er selv stor fortaler for, at enten skal alt religion UD af skolerne - ellers skal ALT religion ind. Og så er det s'gu nok bare nemmest at rykke korsene ud.

Samtidigt synes jeg så, at det er en super god idé, hvis du klistrer dit eget hjem til i kors (og pølser og Lovelace, hvis du lyster :) ), da det lige nøjagtig er dit eget hjem - hvor religion hører til, sammen med kirker osv..

- Jeg havde måske langt fra troet at sådan noget ville finde sted i lige nøjagtig Italien.. Men man skal jo starte et sted..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#837 Notional 14 år siden

Folk der borer på denne tid 0/6

Religion -6/6

At piger ikke må gå med tørklæde i skoler i Tyrkiet 6/6
At alle kors skal fjernes fra italienske skoler 6/6
At dommere i DK ikke må bære religiøse tegn 6/6

Religion stinker, men er en privat ting. Det må aldrig påtvinges andre i det offentlige rum.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#838 Bony 14 år siden

Wimmie - Det er netop dét jeg synes der er uhyggeligt ved et Herpes-virus. At den bliver siddende i kroppen altid. Mononukleose er den eneste Herpes-infektion jeg endnu selv har oplevet, heldigvis. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de to andre "almindelige" infektioner ikke er særlig sjove. Jeg har set billeder af herpes genitalis i gennem arbejdet og det ser absolut ikke særlig hyggeligt ud. Tydeligvis rigtig smertefuldt. Min kæreste er desuden slemt plaget af herpes labialis, forkølelsessår, cirka hver tredje måned og hun synes det er det mest irriterende i verdenen. Den stikkende fornemmelse forud for et udbrud skulle være mest irriterende, men selvfølgelig kun indtil et synligt sår opstår. Problemerne med herpes labialis, altså forkølelsessåret, er også at 5-10 procent er raske bærere af sygdommen og kan dermed smitte uden at have symptomer eller synlige sår og blærer. Det er dog pisse snedigt, set fra et virus' synspunkt. Men igen, også ualmindelig spændende. :)

Den værste herpes-virus infektion må dog næsten være Helvedesild, hvis du kender det. Herpes zoster. Det ser rigtig slemt ud og er meget ubehageligt. Store områder af kroppen gør pludselig rigtig ondt og så dannes der først blærer efter et par uger, som herefter bliver til smertefulde sår. Jeg har set en del ældre med netop denne infektion og det hverken lyder eller ser særlig rart ud. Jeg mener, uden at være helt sikker, at Skoldkopper til en hvis grad er en form for Helvedesild, bare på spredte områder istedet for et stort. Den kender de fleste og den er bestemt heller ikke rar at have med at gøre. Hvis du tidligere har haft skoldkopper, kan det blivende virus omdannes til en Helvedesild-infektion. Scary shit...
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#839 filmz-Bruce 14 år siden

#836 Hvorfor skal man starte et sted? Jeg fatter ved gud ikke, at et land hvis befolkning til 99% deler en religion, skal give afkald på deres traditioner for at respektere mindretallet. Hvis jeg var protestant i landet, eller tilkommer, ville det falde mig ind at være mest fornuftigt, at jeg respekterede flertallet og deres traditioner i landet, fremfor at komme med udsagnet, at det krænker mine følelser. Sålænge folks ret til at udøve den religion man ønsker, ikke er kompromitteret, så burde EU holde sig langt væk fra et lands traditioner. Denne unificering et i betænkeligt grad ved at tilnærme sig 1984 potentiale.

Havde Tyrkiet været med i EU, så vil jeg vædde på, at det overhovedet ikke ville komme på tale at fjerne alle muslimske symboler, fra det offentlige rum, fordi en skide finne blev krænket på sin religion. Finnen ville ikke turde åbne sin kæft af frygt for en skide fatwa.

Det burde være en menneskeret at kende alle disse mennesker, hvis følelser åbenbart krænkes over det mindste. Det må være et helvede at blive gift med et sådant menneske og hele livet skulle tage de vildeste hensyn for at dette menneske ikke blev krænket i hoved og i røv.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#840 HonoDelLoce 14 år siden

#839

Nu er det for mit arguments skyld fuldstændig ligegyldigt hvor stor en procentdel af befolkningen der deler tro (selvom jeg er ret sikker på at 99% er ret højt sat - selv i Italien ;) ).. Efter min mening skal religion holdes helt væk fra skoler og des lige - folkeskoler og lignende, that is.. Undervisning i skoler bør være fokuseret på fakta, ikke på tro og overnaturlige (og, efter min mening, ret langt ude) historie-fortællinger.

Havde Tyrkiet været med i EU, så vil jeg vædde på, at det overhovedet ikke ville komme på tale at fjerne alle muslimske symboler, fra det offentlige rum, fordi en skide finne blev krænket på sin religion. Finnen ville ikke turde åbne sin kæft af frygt for en skide fatwa.


Men det er jo ikke et argument for at det ikke skal kunne lade sig gøre i Italien.. Eller Danmark eller andre steder.. Det er jo bare et argument for, at vi er længere fremme og mere intelligente end visse dele af de muslimske folkegrupper.

Jeg er i og for sig enig med dig i, at folk der kæfter op om krænkelser af deres religion osv. er super irriterende.. Men derfor kan jeg sagens støtte resultatet af netop dette :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

Skriv ny kommentar: