Gravatar

#221 filmz-yoshimura 19 år siden

En omgang hjemmelavet thai-karryret til aftensmad i går: kylling, chili, kokosmælk, citronkarry, rød peber, strimlede gulerødder og sweet chili sauce samt en røvfuld jasminris til.

I dag til frokost:
En stor frokostbøf fra Jensens med dobbelt op af råstegte kartofler og whiskysovs. Uhm!
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#222 chronaden 19 år siden

propper du risen direkte ned i retten eller koger den seperat?
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#223 dyg 19 år siden

Det virker bedst at koge risen lidt først. Det er i hvert fald det jeg har bedst erfaring med.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#224 DarkLight 19 år siden

#221
Dobbelt op af råstegte kartofler på Jensens? Så du fik 10?
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#225 filmz-yoshimura 19 år siden

#222 Ja, jeg koger dem separat. Og så serverer jeg dem ved siden af, så det ikke bliver for sjasket.

#224 Nej, jeg mener bestemt, at jeg fik det til 13 ;o)Men de er godt nok noget nærige med kartoflerne, så jeg bestiller altid en ekstra portion.
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#226 cyberzed 19 år siden

#222 Jeg holder med #225 at de skal være ved siden af hvis det skal være...ellers bliver det noget fordærvet klisterværk.
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#227 filmz-Kadann 19 år siden

Jeg koger risen først og så kaster dem i wokken bagefter, for lige at give dem det der ekstra pift. Man skal bare sørge for at bruge nogle ordenlige ris, så det netop ikke bliver en stor klump. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#228 dyg 19 år siden

#227 - Præcis.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#229 Martindan 19 år siden

Den der står på Forårsruller i aften med nudler og sursød sauce....
for cryin' out loud......
Gravatar

#230 dyg 19 år siden

Jeg tog lige en pizza med hjem, og nu skal der ses lidt serier.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind

Skriv ny kommentar: