Gravatar

#3781 tiany 15 år siden

Mangler et kapitel i den kedelig bog - og heldigvis er det, det korteste kapitel.
Så mangler jeg ellers kun at læse en case(tager jeg imorgen) og lidt ekstra(bliver læst mandag). Så bør jeg være klar til eksamen på tirsdag :)

Så kan jeg desværre bruge hele onsdag og torsdag på at læse op til eksamen fredag :(
Valar morghulis
Gravatar

#3782 filmz-jonasgr 15 år siden

Kom hjem i går aftes klokken 22 og har haft time i dag. Jeg var så heldig at min professor mente at jeg bruge Freud i en analyse af et af Henry James' værker som er skrevet i en tid hvor psykoanalyse virkelig var i fremgang. Jeg har altid prøvet at undgå Freud, har det meget svært med ham og det her bliver nok heller ikke nogen nem omgang.

Nå ja og så er det megakoldt (-8) i øjeblikket og jeg er temmelig smadret. Jeg kan dog stadigvæk grine af ham den sure nabo fra fyn i DR programmet som partout sagde ores, i stedet for vores.

Nå ja og nu når jeg er i gang med at skrive så kom jeg så vældig med toget fra Hamburg, tager helt klart 1. klasse fremover, og der var en mand som sad ved siden af mig og spurgte om de mærkeligste ting.

Hvad jeg hed, hvor gammel jeg var, hvor jeg var fra, hvor gamle mine forældre var, om jeg havde nogle bedste forældre og hvor gamle de var, om jeg var interesseret i politik.

Og han snakkede noget om at han var formand i en eller anden organisation som stod bag nogle studenterdemonstrationer især imod at man skal betale for en uddannelse på UNI i nogle områder af Tyskland.

Og så ville han have mig til at gætte hans alder og han var åbenbart 50. Heldigvis varede det kun til Hannover, ca. 1.20 efter Hamburg og jeg kunne endelig komme til at læse noget.

Hvorfor tiltrækker jeg altid sådan nogle mærkelige mennesker. Heldigvis kunne jeg da se at jeg ikke var den eneste som synes at han var mærkelig.

I øvrigt dejligt at køre i et tog som kører op imod 250 km/h istedet for 130 som i DK.

Og så har jeg lige fået brugt mit kamera lidt i dag til at tage nogle billeder af skøne Marienplatz
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#3783 cyberzed 15 år siden

Sidder lige og surfer lidt tilfældigt efter at have snakket om basale værdier i mit og mine venners live oven på en stak Carlsberg Master Brew...de er glade og stole over at jeg er som jeg er og jeg har sgu egentlig lidt en god fornemmelse i maven...det var dog lidt sjovt at se dem i hovedet da jeg sagde ordet brunch...ikke lige en ting man er vandt til i deres kredse :D
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#3784 elwood 15 år siden

Er lidt stolt af mig selv, har netop lige fikset min radiator hel selv, bestod blot i og skrue termostaten af, og pumpe ventilen løs, så kom der gang i den igen.

Men jeg giver lige mig selv et klap på skuldren 8-)

Nåja og lige kommet hjem fra den gamle føsdag, for dælen da han kan lave mad, jeg er stopmæt, men da han begyndte og refere til den samme episode fra tidligere på aften, med hans bror Georg der satte ild til hans ærme ved at læne sig op af starin lyset, så blev det for meget 8-)

Så jeg valgte og tage hjem hehe.

Nu sidder jeg blot og nyder varmen der kommer igen, efter al den kulde
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3785 elwood 15 år siden

Et enkelt spøgrsmål ordet Gratis (altså at få noget uden og betale for det)

Er det dansk eller eller universal, jeg har nemlig set det i flere artikler på nettet på engelsk, at de benytter ordet, og jeg troede mere man brugte en sætning som for free

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3786 filmz-jonasgr 15 år siden

Jeg ville umiddelbart også benytte ordet free eller free of charge, men det er da muligt at det er blevet implementeret i det engelske sprog. Det er dog ikke noget jeg selv har stødt på endnu.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#3787 DarkLight 15 år siden

Gratis er latinsk og betyder noget i retning af "som tak".
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#3788 filmz-Kadann 15 år siden

#3785 -

Jep, "gratis" bruges skam på engelsk, det er dog lidt afhængigt af dialekten. Jeg vil tro at det er mere brugt på de britiske øer, end i USA f.eks.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3789 elwood 15 år siden

ok der kan man bare se, det vidste jeg sku ikke 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3790 tiany 15 år siden

Har lige været et smut ved frisøren og fået klippet 8 cm af mit hår, så kan jeg vist godt vente et par måneder igen.

Lige om lidt skal jeg til at finde ud af hvordan man pakker en sækkestol ind, som vi skal have med til barnedåb i morgen :$
Valar morghulis

Skriv ny kommentar: