Jeg savner lidt inspiration til min nytårsmad, og vil gerne lige høre hvad i skal have rundt omkring? Jeg overvejer lidt en rejemad til forret og roastbeef til hovedret. Vi har så 4 børn til bords fra 4 - 10, så de skal nok have noget andet.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Det gider jeg bare heller ikke have. Det skal være lækkert i dagens anledning, men vi er også præget af traditioner i familien. Jeg prøver at lave om på det.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Jeg lægger hus til et par veninder der kommer og laver maden. Jeg er ikke helt klar over forretten, men det er noget skaldyr. Noget pil-selv krebs eller noget. Hovedretten er Culottesteg stegt som vildt og et eller andet specielt med bagekartofler bagt med æg på en eller anden måde jeg ikke helt må vide. Til dessert noget hjemmelavet kagenoget, der er lidt bittert på en fed måde, med vanilleis på toppen. Desserten fik vi også sidste år og det var fremragende.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Oksemørbrad med bløde løg, rødvinssovs og en slags kartofler, som jeg ikke har fundet ud af endnu. Børnene får fritter og nuggets. Til dessert en islagkage.
Rejemadder til natmad.
Og så vin og øl.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Skal over til en nabo, så aner ikke hvad vi skal have. Det sørger de for, hvilket er rart nok så man ikke skal bruge tid på det.
Lige nu tvivler jeg dog på at jeg tager afsted, da jeg har noget forkølelse. Held i uheld kan man kalde det, da jeg ikke gider nytårsaften og da slet ikke fyrværkeri.
#1 davenport 11 år siden
Jeg overvejer lidt en rejemad til forret og roastbeef til hovedret. Vi har så 4 børn til bords fra 4 - 10, så de skal nok have noget andet.
#2 Riqon 11 år siden
#3 tiany 11 år siden
Æv bæv :( synes det er kedelig mad.
#4 davenport 11 år siden
#5 chandler75 11 år siden
#6 Åkepool 11 år siden
Jeg er ikke helt klar over forretten, men det er noget skaldyr. Noget pil-selv krebs eller noget. Hovedretten er Culottesteg stegt som vildt og et eller andet specielt med bagekartofler bagt med æg på en eller anden måde jeg ikke helt må vide.
Til dessert noget hjemmelavet kagenoget, der er lidt bittert på en fed måde, med vanilleis på toppen. Desserten fik vi også sidste år og det var fremragende.
#7 Skeloboy 11 år siden
Velkomstdrink: asti med friskpresset appelsinsaft
Appetizer: grissini med to slags pesto
Forret: jordskokkesuppe med kammuslinger
Ganerenser: granatæble-shot
Hovedret: saltimbocca med pommes rissolees, rødvinssauce og lidt salat
Dessert: citronpandekage, chokoladekonfektkage og is
Kl. 24: hjemmelavet kransekage
Natmad: tarteletter
Morgenmad 1. januar: nachos og tarteletter
Af drikkevarer her vi ikke så meget:
Øl
Champagne
White Russian
Champagnebrus
Gule Gajoler
Vodka og diverse sodavand til at blande i...
#8 davenport 11 år siden
Oksemørbrad med bløde løg, rødvinssovs og en slags kartofler, som jeg ikke har fundet ud af endnu.
Børnene får fritter og nuggets.
Til dessert en islagkage.
Rejemadder til natmad.
Og så vin og øl.
#9 knipsknips 11 år siden
Hovedret: Buffet, bestående af
- Oksesteg
- Skinke
- Flødekartofler
- Hasselbagte kartofler
- Pastasalat
- Flutes
Dessert: Chokoladekage med appelsin is
Natmad: Hotdogs
Vi bliver 20, så skal være nemt at lave.
#10 Slettet Bruger [1869266482] 11 år siden
Lige nu tvivler jeg dog på at jeg tager afsted, da jeg har noget forkølelse. Held i uheld kan man kalde det, da jeg ikke gider nytårsaften og da slet ikke fyrværkeri.