Gravatar

#1 Patriarch 6 år siden

Hejsa.

Jeg har en Onkyo 606 (tror jeg den hedder) som jeg gerne vil erstatte med en model der kan decode 3D film. Findes der alternativ til omkring 2000 som kan det samme + 3D

Jeg er tilfreds med min Onkyo og spiller sjælendt højt. Så til en vis grad, var der nok tale om overkill - selvom jeg godt kan lide designet. Jeg bruger PT 3-4 HDMI indgange og kan ikke nøjes med mindre tror jeg.

Nogle bud?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 The Insider 6 år siden

Jeg har selv haft Onkyo tidligere, men jeg er også enormt glad for min Denon AVR-1911, som jeg netop købte, fordi den kunne decode 3D. Den har de ikke længere hos hi-fi klubben (hvor jeg vistnok gav 2500-3000 for den i sin tid), men de har to modeller til hhv. 1800 og 2700 kroner:

http://www.hifiklubben.dk/Products/denon-avr-x500-...
http://www.hifiklubben.dk/Products/denon-avr-x1000...

Det ser ud til, at den billige kun understøtter 5.1, men de kan begge sluge 3D, og de har hhv. 3 og 4 HDMI-indgange. Jeg spiller i øvrigt MEGET højt i min hjemmebiograf og har aldrig haft problemer med at klemme lyden ud på et ordentligt lydniveau.
War. War never changes.
Gravatar

#3 Patriarch 6 år siden

Tak - 5,1 er fint til mig. Kommer nok ikke i nærheden af flere højtalere lige foreløbigt. Kunne godt nappe den Denon hvis den var sølv - er lidt usikker på om jeg vil have en i sort. Måske.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: