Gravatar

#1 Geekalot 2 år siden

Morten kan du ikke få fjernet de reklame bannere i toppen?
Om det er gravide maver, stimrol eller coca cola, er sådan ligegyldig. Placeringen af dem er virkelig i vejen hvis man vil nyde siden. Eller kan vi tage et lån i Ikano bank til venstre så betale dig for at få dem væk jo :) Det selvfølgelig også en mulighed hehe
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#1 Det kan jeg ikke garantere i første omgang. Vi er opmærksomme på, at topbanneret kan genere, så vi vil komme til at diskutere det i fremtiden. I første omgang har vi fokuseret på at fjerne irriterende reloads, pop-ups midt på skærmen og reklamer med lyd. Lige nu er topbanneret den mindst irriterende løsning, vurderer vi. Men lige så snart vi finder en anden og bedre løsning, så ændrer vi. Det er sådan, det ærligt er.
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

Det også fint nok, bare i er klar over det. Er også klar over det er med til at betale siden, dog håber jeg man kan finde bedre steder at placere dem i fremtiden :)
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#3 Det er vi. Men derfor skal du endelig bare skrive nu og i fremtiden, hvis der er elementer på Filmz, som ikke spiller. Det hele bliver taget med videre :)

Skriv ny kommentar: