Gravatar

#1 McPeter 14 år siden

Har lige bestilt yousee kabel tv resten af året for 0kr/mdr så jeg kan se NFL. Blev tilbudt TV2film og TV2sport for 30kr/mdr på sådan et kort og selvom jeg fortalte at mit tv havde kortlæser, så blev han ved med at sige at jeg skulle bruge sådan en kort-adapter til at sætte HD-kortet i mit TV.
Den kostede så lige 600kr som engangsbeløb...

Er der nogen der kan forklare mig hvad dælen han mener? Troede netop ikke man behøvede ekstra hardware når ens tv har DVB-C og kortlæser?!

Tak.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#2 sunz 14 år siden

Jeg går ud fra at det manden referere til er et CA-Modul, som der skal sættes bag på dit TV.

Ud over den muligvis halvårlige kortafgift som der skal betales til Yousee (Som muligvis er blevet gratis), kræver det også et CA-modul (CAM), som du sætter kortet i, som derefter skal sættes ind bag dit TV (ved Common Interface indgang).
Gravatar

#3 Notional 14 år siden

Ja, det han taler om et et CA modul. Det svarer til et pcmcia kort til en bærbar. Det modul sættes ind i tv'ets ca modul slot og så sætter du yousees kort (kreditkortstørrelse) ind i ca modulet som så sættes ind i ca modulslottet på tv'et.

Ca modulet bruger koderne fra yousee kortet til at dekode de kodede betalingskanaler.

Du skal bruge et ca modul, der hedder viaccess, der kan dekode yousee kanaler. Det kan købes for ca 500 på nettet.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#4 Scherlund 14 år siden

Vær opmærksom på at yousee i dag er begyndt at sende det digitale spejl ukodet. Det betyder at du slet ikke har behov for en boks/ca-modul eller kort for at se de almindelig programmer. Dog skal du have kort og boks/ca-modul hvis du vil se HD tv.
Gravatar

#5 McPeter 14 år siden

Mange tak for svar alle tre!

#2 - han nævnte ikke at det kostede andet end 30kr/mdr for kortet og CA-modulet kostede 600kr som engangsbeløb understregede han, så går ud fra den halvårlige afgift er afskaffet.

#3 - Skal give 600 for det hos yousee, så det er jo tæt nok på. :-)

#4 - jo tak det ved jeg, men vil bare så frygteligt gerne se NFL på TV2sport i HD. ;-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#6 McPeter 14 år siden

Fandt lige ud af yousee automatisk har lukket op for den store pakke fra i dag da jeg søgte på digitale kanaler. Det gælder resten af året...
Ved ikke om det kun er fordi jeg har bestilt det, men gjorde det ved 16.30-tiden og han sagde op til 10 dages aktiveringstid - noget med at en mand skulle ud og stille på en boks udenfor mit hus.

Kan være I andre også har det nu?
Mit film site: http://www.filmtips.dk/

Skriv ny kommentar: