Gravatar

#41 McPeter 15 år siden

#40 - har ikke prøvet WMC.

Men det er freeware og fungerer rigtigt godt efter mine korte erfaringer fra i aftes. :-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#42 El vez 15 år siden

Alright. Ja så vidt jeg kan se er det de samme funktioner som man får gennem Windows Media Center, som bare er en af underfunktionerne i windows media player. Det fungerer også ganske glimrende og jeg ser både film/tv serier og lytter til musik over netværket.

Der står lidt mere om det her:
http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/cur...
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#43 Bony 15 år siden

#33 - Ja, selvfølgelig. Det er svært at forklare men vil gøre et forsøg. Det er bestemt et af de spil som skal prøves. :)

Alle baner er bygget op af haver. Man er et eller andet ubestemmeligt lille dyr som kaldes en "Grimp". Kunne godt minde lidt om en amøbe med små ben og arme. Men nok om det. :)

Det er et puzzle spil, og man skal så bruge landskabet til at samle nogle objekter der kaldes "spectra". Man bruger som sagt landskabet ved at hoppe og bruge et spind til at svinge sig rundt. Man skal så samle pollen som får små ringe, en slags "blomsterfrø" til at spire og blive til planter som man så kan bruge til at kravle længere op i "haven". Der er selvfølgelig diverse farer man skal passe på jo længere op i "haven" man kommer. Det var en hurtig gennemgang af gameplay'et, det der er rigtig interessant er lyden og billedet. Haven er opbygget af pixelerede planter, klipper o.lign. Billedet er 1080p, VANVITTIGT flot. Lyden og lydeffekterne skifter hver gang man samler en "spectra" da disse får lyd og lys til at gå op i en højere enhed.
Man skal sikre sig at man har et virkelig godt anlæg til lyden. I introen til demoen foreslår de en at bruge et par kvalitetshøretelefoner og sjovt nok havde jeg lige købt et par helt nye hjem, og WOW, hvilken sansepirrende oplevelse. Lyden er en slags house med en snert af electronic. SFX-lydene er små blip og blop, hvilket lyder simpelt men er LIGE i øjet, eller øret om man vil!

Spillet virker måske simpelt og nemt at gå til, og det er lige præcis hvad det er. Simpelt, men fantastisk.

Det var sgu svært at forklare. Her er link til Wiki hvis man vil læse lidt om det: Pixeljunk Eden.

Spillet kommer desuden til at benytte Trophies-funktionen.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#44 McPeter 15 år siden

#43 - meget fin beskrivelse. :-)

Pga. musik og farver der går op i en højere enhed tror jeg simpelthen jeg bliver nødt til at prøve at spille det når jeg er fuld på et tidspunkt hehe. :-)

Lader til du har spillet det en del mere end mig - har du nogle tips? Jeg synes faktisk at det var ret svært - lader til at der vil være masser af udfordringer - især hvis man vil opnå mange trofæer.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#45 El vez 15 år siden

jeg giver demoen et kig :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#46 Bony 15 år siden

#44 - Jeg bruger meget sving-funktionen. Hvor du bruger spindet til at svinge dig rundt og så samle pollen og liv for den sags skyld. Hvis du mangler liv (tidsmåleren i bunden), så kan det også tit være en god idé at samle pollen nok til to "blomsterfrø", for hvis to får to planter til at spire umiddelbart efter hinanden så kommer der en masse små "tids-pollen" som jeg kalder dem, altså dem der får din måler til at gå op.

En anden ting jeg bruger er også ved svinget. Når du svinger kan du høre en lyd og se en markering af svingtråden i den retning den nærmeste "spectra" befinder sig.

Ellers er det bare at forsøge sig frem, finde det højeste punkt af planten, hvis planter svejer i vinden så kan man afvente og så finde det bedste sted at hoppe fra. Hvis der er mange planter et sted kan man også spare tid vil at holde en af knapperne inde mens du hopper. Så laver man et "rul" og så ryger man forbi planter. Man skal så selvfølgelig huske at slippe den igen ellers ryger man helt ned igen. :)

En sidst ting er også at bruge svingfunktionen til at sende en afsted i et spring mod næste plante. Men man er også nødt til at tage nogle spring ud i skærmen i blinde. Nogen gange rammer man noget, andre gange rammer man ikke noget. Jeg glæder mig SÅ meget til i overmorgen når det udkommer på EU PSN! :D
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#47 McPeter 15 år siden

#46 - super! :-)

Jo tak de der spring i blinde har jeg lært - synes bare jeg ofte ender med at rode rundt nede i bunden igen hehe.

Får man også "liv" af de små pollen? Troede kun det var de lidt større (der er 2 størrelser" som sidder fast på nogle faste steder?
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#48 McPeter 15 år siden

Irriterer mig også lidt at man ikke kan kaste lassoen når man er ved at falde for at gripe fat i noget...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#49 elwood 15 år siden

Jeg tror det ville blive alt for let, hvis det blev til ren Spiderman svinging, jeg nu godt tilfreds, må siges at Garden 3 blev lidt nemmer, når jeg fandt ud af den onde cirkel kunne smadres midlertidigt ved at rotere ind i ham, og "samle" ham op 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#50 McPeter 15 år siden

#49 - Smart!!! Tak for info - jeg døde fordi den møgcirkel blev ved med at ræse ind i mig! :-D
Mit film site: http://www.filmtips.dk/

Skriv ny kommentar: